LEGO Jurassic World 76939 - Útěk dinosaura Stygimolocha

Začínající stavitelé si mohou přehrávat strhující příběhy se stavebnicí Útěk dinosaura Stygimolocha.
EAN: 5702017079721
Kód 1: 2276939
Kód 2: 76939LEG
869 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Začínající stavitelé si mohou přehrávat strhující příběhy se stavebnicí Útěk dinosaura Stygimolocha. Sada je inspirována animovaným seriálem Jurský svět: Křídový kemp a obsahuje figurky stygimolocha a mláděte ankylosaura jménem Bumpy, model teréňáku s odnímatelnou klecí na dinosaura a propracovaný dům na stromě se skluzavkou pro Bumpyho. Součástí jsou také 3 minifigurky a celá řada doplňků, které inspirují k ničím nerušenému hraní. Chybět nesmí jednoduchý obrázkový návod – ideální pro děti, které se teprve učí číst.

  • Dům na stromě měří přes 11 cm na výšku, 16 cm na šířku a 10 cm do hloubky. V kombinaci s ostatními modely, minifigurkami a dinosaury máte parádní příležitost zažít skvělá dobrodružství každý den.

  • Počet kostek: 129

Digitální návod Instructions PLUS, který je k dispozici v bezplatné aplikaci s Lego návody, nabízí digitální nástroje přibližování a otáčení. Stavění tak bude ještě zábavnější. Pro děti od 4 let Stavebnice řady Lego 4+ seznámí vaše dítě se světem filmových hvězd, TV postav a hrdinů všedního dne. Obsahují modely se začátečnickými kostkami, které pomohou nováčkům při sestavování vozidel, budov a dalších výtvorů buď samostatně, nebo s pomocí staršího sourozence či dospělého.

Již od roku 1958 splňují Lego kostky ty nejpřísnější oborové standardy, díky čemuž jsou konzistentní, kompatibilní a umožňují pevné spojování. Lego dílky pouštíme na zem, zahříváme, drtíme, kroutíme a analyzujeme, abychom zajistili, že splňují náročné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 26 x 8 x 22 cm

 

 

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 129
Věk: Od 4 let
Načítám