LEGO Star Wars 75307 - Adventní kalendář

Potěšte fanoušky Star Wars seriálu The Mandalorian množstvím každodenních předvánočních překvapení z adventního kalendáře Lego Star Wars pro rok 2021.
EAN: 5702016933840
Kód 1: 2275307
Kód 2: 75307LEG
28,81 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Potěšte fanoušky Star Wars seriálu The Mandalorian množstvím každodenních předvánočních překvapení z adventního kalendáře Lego Star Wars pro rok 2021. Každé z 24 políček ukrývá Lego minifigurku, Lego figurku, sestavitelný model vozidla, zbraně nebo další doplňky. Jedno však mají všechny dárečky společné – jsou inspirovány 2. řadou seriálu The Mandalorian. Miniaturní modely pro maximální porci zábavy Adventní kalendář ukrývá celkem 7 Lego minifigurek / figurek / droidů – nesmí chybět Mandalorian a Dítě (Grogu), kterému se občas přezdívá Baby Yoda, ve vánočních outfitech, a dále scout trooper, stormtrooper, tuskenský válečník, IG-11 a vyšetřovací droid IT-O. Kromě toho děti čeká spousta stavění a hraní s minimodely, mezi kterými najdou například loď Razor Crest, stíhačku TIE, balistu vystřelující sněhové koule, cvičné terče a vznášedlo pro dítě.

Od roku 1999 vytváří Lego Group modely vesmírných lodí, vozidel, lokací a postav z galaxie Star Wars. Stavebnice Lego Star Wars jsou mimořádně oblíbené a vhodné jako zábavný vánoční dárek pro kreativní děti a fanoušky všech věkových kategorií.

  • Tato jedinečná sada se 335 dílky představuje senzační předvánoční dárek pro děti ve věku od 6 let. Postavičky i minimodely je možné spojit s dalšími sadami z řady Lego Star Wars.

Lego dílky splňují přísné oborové standardy, takže si můžete být jisti, že je lze snadno spojit a vždy pevně drží – a tak je tomu již od roku 1958. Lego kostky a dílky splňují přísné bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 26 x 7 x 38 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Star Wars
Počet dílků stavebnice: 335
Věk: Od 6 let
Načítám