LEGO Friends 41690 - Adventní kalendář

Prožijte perfektní Vánoce s adventním kalendářem od Lego Friends. Každé z 24 okének ukrývá krásný model, díky kterým bude čekání na Vánoce skoro tak zábavné jako samotný Štědrý den!
EAN: 5702016916126
Kód 1: 2241690
Kód 2: 41690LEG
465 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Prožijte perfektní Vánoce s adventním kalendářem od Lego Friends. Každé z 24 okének ukrývá krásný model, díky kterým bude čekání na Vánoce skoro tak zábavné jako samotný Štědrý den! Překvapení na každý den Mezi 24 dárečky děti najdou 5 kamarádek Lego Friends ve formě mikropanenek. Na každou z dívek čeká také dárek vystihující jejich záliby. Tato kreativní sada plná stavění dává příležitost k prožívání pohodových vánočních příběhů – třeba při čtení knihy v křesle u krbu pod vánočním stromečkem.

Hraní, které ničemu nebrání. Miniaturní modely poslouží jako dekorace do dětského pokojíčku nebo ke hraní. Sada obsahuje hned několik hraček, se kterými si děti mohou hrát na pečení vánočního cukroví, včetně válečku nebo otevírací trouby. Udělejte dětem letošní předsváteční dobu skutečně výjimečnou – s adventním kalendářem, který je potěší a zabaví před Vánoci, během a ještě i dlouho po nich.

  • Jde o ideální předvánoční dárek pro děti, které chtějí mít radost z adventního kalendáře po celý rok. Tato sada s 370 dílky představuje perfektní dárek pro holky a kluky ve věku od 6 let.

  • Adventní kalendář LEGO® Friends měří 25 cm na výšku, 37 cm na šířku a 6 cm do hloubky

Již od roku 1958 splňují Lego hračky a kostky náročné oborové standardy a jsou konzistentní a vzájemně kompatibilní. Lego sady testujeme téměř všemi představitelnými způsoby, takže si můžete být jisti, že každá stavebnice splňuje ty nejvyšší bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 26 x 7 x 38 cm

 

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 370
Věk: Od 6 let
Načítám