LEGO Star Wars 75316 - Mandaloriánská stíhačka

Dopřejte dětem možnost sestavit si detailně propracovaný Lego model mandaloriánské stíhačky a prožívat nezapomenutelné akční scény ze seriálu Star Wars: Klonové války.
EAN: 5702016914450
Kód 1: 2275316
63,46 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Dopřejte dětem možnost sestavit si detailně propracovaný Lego model mandaloriánské stíhačky a prožívat nezapomenutelné akční scény ze seriálu Star Wars: Klonové války. Stíhačka má otevírací kokpit pro 2 Lego minifigurky, 2 klasické a 2 pružinové vystřelovače a polohovatelná křídla pro letový režim a režim přistání. Součástí stavebnice jsou 3 zbrusu nové Lego minifigurky mandalorianských válečníků, které spatří světlo galaxie v srpnu 2021. Nechybí mezi nimi Bo-Katan Kryze nebo Gar Saxon a věrný mandalorianský stoupenec. K dispozici mají 5 blasterů a 3 jetpacky pro pořádnou porci akční zábavy. Tato zábavná sada nabízí podrobný návod na stavění a představuje úžasný dárek pro kreativní děti a fanoušky ságy Star Wars.

Již od roku 1999 vytváří Lego Group repliky kultovních kosmických lodí, vozidel, míst a postav z galaxie Star Wars. Lego Star Wars je nyní vůbec nejúspěšnější řadou, která nabízí spoustu úžasných stavebnic pro fanoušky všech věkových kategorií. Fandové seriálu Star Wars: Klonové války budou doslova nadšeni možností postavit si důmyslně propracovaný Lego model mandaloriánské stíhačky. Přináší 3 nové Lego minifigurky: Bo-Katan Kryze, Gara Saxona a věrného mandalorianského stoupence. Všichni mají k dispozici blastery (celkem 5) a jetpacky pro pořádnou porci nápaditého hraní. Model nabízí otevírací kokpit pro 2 Lego minifigurky, 2 klasické a 2 pružinové vystřelovače a polohovatelná křídla pro letový režim a režim přistání. Tato zábavná stavebnice se skvěle hodí pro samostatné i skupinové hraní a představuje dokonalý dárek či úžasné překvapení k narozeninám nebo Vánocům pro kreativní děti ve věku od 9 let. 

  • Mandaloriánská stíhačka měří 6 cm na výšku, 33 cm na délku a 30 cm na šířku

  • Počet kostek: 544

Když si s modelem děti zrovna nebudou hrát, bude se skvěle vyjímat kdekoliv na výstavce. Uvažujete o tom, že tuto sadu s 544 dílky pořídíte pro fanouška ságy Star Wars, který je ve světě Lego stavebnic nováčkem? Bez obav. Součástí je podrobný návod, díky kterému si každý se stavěním poradí se sebevědomím hodným rytíře Jedi. Řada Lego Star Wars nabízí spoustu stavebnic pro fandy všech věkových kategorií, ať už si chtějí přehrávat scény z filmové ságy, vymýšlet vlastní vzrušující příběhy nebo by jen rádi sběratelskými modely obohatili svou výstavku.

Od roku 1958 splňují Lego dílky přísné oborové kvalitativní normy, což znamená, že je lze vždy jednoduše a snadno spojovat a rozpojovat. Lego kostky a dílky splňují přísné globální bezpečnostní standardy.

 

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Star Wars
Počet dílků stavebnice: 544
Věk: Od 9 let
Načítám