LEGO Super Mario 71393 - Včela Mario – obleček

S tímto rozšiřujícím doplňkem v podobě včelího oblečku mohou děti s Lego Super Mariem nadšeně létat nad herními dráhami. Sada přináší interaktivní obleček včely pro Lego Maria (figurka není součástí balení).
EAN: 5702016912821
Kód 1: 2271393
Kód 2: 71393LEG
219 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 7ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Související produkt

S tímto rozšiřujícím doplňkem v podobě včelího oblečku mohou děti s Lego Super Mariem nadšeně létat nad herními dráhami. Sada přináší interaktivní obleček včely pro Lego Maria (figurka není součástí balení), který hráčům umožňuje získávat digitální mince navíc za poletování vzduchem. To je doprovázeno originálními zvuky, které figurka v oblečku vydává. Jedná se o ideální dárek pro děti, které mají startovací set 71360LEG s LEGO figurkou Maria nebo sadu 71387LEG, která obsahuje Lego figurku Luigiho. Jakmile má Lego Mario obleček na sobě, získávají hráči digitální mince navíc za poletování vzduchem. Figurka v oblečku vydává ve vzduchu originální zvuky. Sada obsahuje také květiny a zelené Lego dílky trávy, pomocí kterých mohou děti rozšířit své stávající úrovně.

Díky ilustrovanému návodu bude stavění hračka. Bezplatná aplikace Lego Super Mario obsahuje návody na stavění, inspirativní tipy pro kreativní hraní i spoustu dalšího. Seznam kompatibilních zařízení s operačním systémem Android a iOS najdete na stránce Lego.com/devi­cecheck. Tato sběratelská hračka představuje fantastický narozeninový nebo vánoční dárek pro kreativní děti ve věku od 6 let, který poslouží jako zábavný doplněk ke startovacím či rozšiřujícím setům Lego Super Mario.  K dispozici jsou také další oblečky, které lze použít se startovacími či rozšiřujícími sety Lego Super Mario – například obleček Žába Mario (71392LEG). Sběratelské sety Lego Super Mario přenášejí oblíbené postavičky z videoher Super Mario do reálného světa a dávají fanouškům nekonečnou škálu možností, jak rozšiřovat, přestavovat, přizpůsobovat a vytvářet vlastní herní úrovně.

  • Počet kostek: 13

Již od roku 1958 splňují Lego kostky ty nejvyšší oborové standardy, jsou konzistentní, kompatibilní a umožňují jednoduché a pevné spojování. Lego kostky a dílky jsou testovány maximálním možným způsobem, díky čemuž splňují nejpřísnější bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 9 x 5 x 12 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Super Mario
Počet dílků stavebnice: 13
Věk: Od 6 let
Načítám