LEGO Super Mario 71391 - Bowserova vzducholoď – rozšiřující set

Dopřejte dětem možnost prožívat ve světě Lego Super Mario nová zábavná dobrodružství díky rozšiřujícímu setu Bowserova vzducholoď.
EAN: 5702016913309
Kód 1: 2271391
2 355 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Související produkt

Dopřejte dětem možnost prožívat ve světě Lego Super Mario nová zábavná dobrodružství díky rozšiřujícímu setu Bowserova vzducholoď. Vzdušné plavidlo nabízí dva herní režimy – ve vzduchu a na zemi, kdy je možné ji rozložit a hráči musí překonávat nejrůznější překážky. Sada obsahuje také Bowserovu mechanickou ruku nebo akční kostku POW, která vyžene Rockyho Wrenche z jeho úkrytu. (Poznámka: Pro plnohodnotný interaktivní herní zážitek je potřeba vlastnit startovací set 71360LEG nebo 71387LEG.)

Set obsahuje figurky Kameka, Rockyho Wrenche a Goomby, a navíc startovní potrubí připomínající kanón, ze kterého hráči vyrazí do 90sekundového herního kola. Vzducholoď lze otevřít a získat tak přístup k propracovanému interiéru, který ukrývá nespočet překážek pro hráče. Mohou například překonat Bowserovu mechanickou ruku pomocí Kamekova koštěte. Tato sada se 1152 dílky představuje nádherný dárek k narozeninám nebo Vánocům pro děti ve věku od 8 let, které vlastní některý ze startovacích setů Lego Super Mario (71360LEG nebo 71387LEG), jenž je ke hraní potřeba. Umožňuje hrát si samostatně nebo se prostřednictvím Bluetooth spojit s Lego figurkou Maria či Luigiho, kterou vlastní někdo z kamarádů (samotné figurky nejsou součástí balení). Týmová práce 2 hráčů je odměněna bonusovou porcí digitálních mincí. Sběratelské sety Lego Super Mario přenáší všemi zbožňované postavičky z videoher Super Mario do reálného světa a představují perfektní dárky pro hravé děti. Zároveň ji lze otevřít a nejrůznějšími způsoby kombinovat s dalšími sety z řady Lego Super Mario.

  • Model vzducholodi měří 30 cm na výšku, 35 cm na délku a 19 cm na šířku

  • Počet kostek: 1152

Sběratelské sety Lego Super Mario přenáší všemi zbožňované postavičky z videoher Super Mario do reálného světa a představují perfektní dárky pro hravé děti. 

Již od roku 1958 splňují Lego dílky přísné standardy, jsou vzájemně kompatibilní a umožňují bezpečné a konzistentní spojování a rozebírání. Lego kostky a dílky splňují přísné globální bezpečnostní standardy.

 

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Super Mario
Počet dílků stavebnice: 1152
Věk: Od 8 let
Načítám