LEGO Super Mario 71390 - Boj s Reznorem – rozšiřující set

Dopřejte dětem možnost prožívat ve světě Lego Super Mario nová zábavná dobrodružství díky rozšiřujícímu setu Lego Super Mario Boj s Reznorem.
EAN: 5702016913293
Kód 1: 2271390
60,35 € cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 3ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Související produkt

Dopřejte dětem možnost prožívat ve světě Lego Super Mario nová zábavná dobrodružství díky rozšiřujícímu setu Lego Super Mario Boj s Reznorem. Obsahuje sestavitelné otočné plošiny, které roztáčí pohyb figurky Lego Maria nebo Lego Luigiho (figurky nejsou součástí balení). Srazte figurky 2 Reznorů z otočných plošin pomocí ozubeného razidla a zachraňte modrého Toada.

Set obsahuje také Grrrola, akční kostku s otazníkem a speciální rychlostní startovací potrubí. (Poznámka: Pro plnohodnotný interaktivní herní zážitek je potřeba vlastnit startovací set 71360LEG nebo 71387LEG.) Týmová spolupráce může být zábava. Děti si mohou hrát samostatně nebo s kamarády, kteří mají vlastní Lego figurku Maria nebo Luigiho. Společně mohou spolupracovat nebo proti sobě soupeřit. Tato sada se 862 dílky představuje inspirativní dárek k narozeninám nebo Vánocům pro děti ve věku od 8 let, které vlastní některý ze startovacích setů Lego Super Mario (71360LEG nebo 71387LEG), jenž je ke hraní potřeba. Nezapomeňte si stáhnout bezplatnou aplikaci Lego Super Mario, která obsahuje návody na stavění, inspirativní a kreativní herní tipy a spoustu dalšího.

Sběratelské sady Lego Super Mario přenáší všemi zbožňované postavičky z videoher Super Mario do reálného světa a představují super dárky pro hravé děti. Startovací a rozšiřující sety v kombinaci s originálními oblečky umožňují fanouškům tvořit a stavět vlastní jedinečné herní úrovně. Umožňuje hrát si samostatně nebo se prostřednictvím Bluetooth spojit s Lego figurkou Maria či Luigiho, kterou vlastní někdo z kamarádů (samotné figurky nejsou součástí balení). Týmová práce 2 hráčů je pak odměněna bonusovou porcí digitálních mincí. Zároveň jej lze nejrůznějšími způsoby přestavovat a kombinovat s dalšími sety z řady Lego Super Mario.

  • V základním rozložení modul měří 25 cm na výšku, 56 cm na šířku a 30 cm do hloubky

  • Počet kostek: 862 

Už od roku 1958 splňují Lego kostky přísné oborové standardy, které zaručují konzistentnost zpracování a vzájemnou kompatibilitu, a vždy bezpečně drží pospolu. Lego dílky testujeme téměř všemi představitelnými způsoby, abychom zajistili, že vyhovují přísným celosvětově uznávaným bezpečnostním normám. 

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Super Mario
Počet dílků stavebnice: 862
Věk: Od 8 let
Načítám