LEGO Disney 43197 - Ledový zámek

Starší děti i dospěláci si stavebnici Lego Disney Ledový zámek doslova zamilují. Čeká na ně náročný stavitelský zážitek, jehož výsledkem bude model plný detailů z filmů.
EAN: 5702016917239
Kód 1: 2243197
4 789 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Starší děti i dospěláci si stavebnici Lego Disney Ledový zámek doslova zamilují. Čeká na ně náročný stavitelský zážitek, jehož výsledkem bude model plný detailů z filmů. Nechybí ani menší replika zámku Arendelle, tištěný návod na stavění, a navíc digitální průvodce Instructions PLUS. Výjimečný stavitelský zážitek na motivy Ledového království. Fanoušci filmových trháků zámek okamžitě rozpoznají. Pyšní se točitým, dvojitým schodištěm, které vede do trůnního sálu, ledovou fontánou, balkónem a spoustou dalších doplňků. Stavitelé stráví dlouhé hodiny prozkoumáváním všech zákoutí, zatímco si budou s modelem hrát. A jakmile dobrodružství skončí, mohou si jej vystavit v pokoji. Nezapomenutelný model ! Vysoký, propracovaný model zabaví všechny fanoušky na dlouhé hodiny. Čekají na ně 2 verze Elsy – v šatech, které měla při korunovaci, a jako ikonická královna – Anna, Kristoff a Olaf, a navíc 4 Lego figurky sněhuláčků.

  • Zámek měří přes 65 cm na výšku, 35 cm na šířku a 19 cm do hloubky. Model vypadá úchvatně na výstavce a zároveň inspiruje ke kreativnímu hraní.

  • Počet kostek: 1709

Již od roku 1958 splňují Lego dílky přísné standardy, díky čemuž jsou konzistentní, kompatibilní a umožňují bezproblémové spojování a rozebírání. Lego dílky pouštíme na zem, zahříváme, drtíme, kroutíme a analyzujeme, abychom zajistili, že splňují přísné globální bezpečnostní standardy.

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Ledové království
Počet dílků stavebnice: 1709
Načítám