LEGO Technic 42129 - Truck trialový vůz Mercedes-Benz Zetros 4x4

Všichni milovníci výkonných vozidel a stavebnic si zamilují Lego Technic model truck trialového vozu Mercedes-Benz Zetros 4x4.
EAN: 5702016912845
Kód 1: 2242129
7 199 Kč cena s DPH
poslední 3 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 3ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Všichni milovníci výkonných vozidel a stavebnic si zamilují Lego Technic model truck trialového vozu Mercedes-Benz Zetros 4x4. Tento model se pyšní pestrou škálou realistických funkcí a dospělým fanouškům a dětem od 12 let zajistí zábavný stavitelský zážitek. Otevřete dveře kabiny i kapotu. Otestujte funkční tlumiče na všech 4 kolech a odklopte servisní poklop, abyste si mohli zblízka prohlédnout převodovku. Model je dále vybaven propracovaným motorem s otáčecím ventilátorem. Jedná se také o vůbec první Lego Technic repliku s uzávěrkou diferenciálu. Zamykejte a odemykejte diferenciál pomocí aplikace a dostaňte se přes jakýkoliv terén. Realistické designové prvky zahrnují závodnické samolepky a 2 hasicí přístroje. Vyznačte trasu pomocí praporků a pak otestujte jízdní vlastnosti stroje na různých terénech.

Sestavením modelu zábava teprve začíná. Otestujte tento výkonný stroj s pomocí aplikace CONTROL+. Řiďte vůz a hrajte si s uzávěrkou diferenciálu v různých obrazovkách ovládání. Ještě více herních možností pak získáte díky výzvám a odměnám, které na vás v aplikaci čekají.

  • Model měří přes 21 cm na výšku, 48 cm na délku a 19 cm na šířku

  • Počet kostek: 2110

  • Na baterie: 6 baterií typu AA (nejsou součástí balení). Box na baterie lze snadno odpojit, takže baterie jednoduše vyměníte, když bude potřeba.

Tento aplikací ovládaný Lego Technic vůz na dálkové ovládání je poháněn s pomocí 1 smart hubu, který je ovládán prostřednictvím Bluetooth, 3 velkých motorů a 1 středního motoru. Tyto komponenty jsou součástí balení. Stavebnice Lego Technic nabízí pokročilé modely pro mladé fanoušky, kteří se cítí na náročnější stavitelskou výzvu.

Již od roku 1958 splňují kostky Lego Technic ty nejpřísnější standardy, díky čemuž jsou dílky konzistentní, kompatibilní a vždy dobře drží. Dílky Lego Technic pouštíme na zem, zahříváme, drtíme, kroutíme a analyzujeme, abychom zajistili, že vyhovují přísným globálním bezpečnostním standardům.

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 2110
Věk: Od 12 let
Načítám