LEGO Technic 42128 - Výkonný odtahový vůz

Vstupte do světa techniky s výkonným odtahovým vozem od Lego Technic. Do detailu propracovaný model představuje skvělou poctu všem odtahovým vozům.
EAN: 5702016913354
Kód 1: 2242128
Kód 2: 42128LEG
3 990 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Vstupte do světa techniky s výkonným odtahovým vozem od Lego Technic. Do detailu propracovaný model představuje skvělou poctu všem odtahovým vozům. Nechybí autentická maska, vzduchové filtry, světla, koncovka výfuku a parádní barevné provedení. Můžete také vyzkoušet důmyslné pneumatické a mechanické funkce, díky kterým je model opravdu realistický. Tento odtahový vůz s jeřábem se pyšní spoustu impozantních doplňků. Otevřete kapotu a prohlédněte si šestiválcový motor s pohyblivými písty. Řiďte vůz s pomocí ovládacího otočného kolíku na střeše. Aktivujte jeřáb, nastavte rameno do polohy, použijte naviják a vysuňte boční opěry. Jedná se také o vůbec první model v historii Lego Technic, který je vybaven zvedací nápravou, díky níž je možné využít doplňková kola pro lepší rozložení zátěže.

Stavebnice Lego Technic přináší realistické mechanismy a pohybové funkce, které Lego stavitele snadno uvedou do světa skutečného inženýrství. Vychutnejte si stavění a potom se nechte uchvátit všemi doplňky a funkcemi modelu. Tato replika se pyšní pneumatickými funkcemi, takže se rameno jeřábu pohybuje úplně jako u skutečného odtahového vozu. Otestujte všechny mechanické funkce, jako jsou otočný jeřáb, funkční naviják, vysouvací opěry, rameno a zvedací náprava, díky které můžete využít kola navíc pro vyvážení nerovnoměrných zátěží – vůbec první takový mechanismus ve stavebnici Lego Technic! Tento model představuje skvělý dárek pro děti a milovníky mechanických hraček od 11 let. Stavebnice také skvěle poslouží dospělým stavitelům s dětmi, kteří chtějí společně prozkoumávat svět techniky a strojů.

  • Model odtahového vozu s jeřábem měří přes 22 cm na výšku (když je snížený jeřáb), 58 cm na délku (když je snížené rameno) a 14 cm na šířku (když jsou zvednuté opěry).

  • Počet kostek: 2017 

Řiďte vůz pomocí otočného kolíku na střeše. Otevřete kapotu a prohlédněte si šestiválcový motor s pohyblivými písty. Můžete se těšit na autentickou masku, vzduchové filtry a parádní barevné provedení. Řada Lego Technic nabízí pokročilé stavebnice pro mladé fanoušky, kteří se cítí na náročnější stavitelskou výzvu.

Kostky Lego Technic ty nejpřísnější standardy, díky čemuž jsou dílky konzistentní, kompatibilní a vždy dobře drží. Dílky Lego Technic vyhovují přísným globálním bezpečnostním standardům.

Rozměry kusového balení: 32 x 12 x 58 cm

 

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 2017
Věk: Od 11 let
Načítám