Zapf Baby Born - Starší bratříček - 43 cm

Bratříček je nejen nejlepším bráchou na světě, ale také tím nejlepším kamarádem, jakého si Baby Born může přát. Vždyť i na jeho pruhovaném tričku najdeš nápis „Cool Friends“. 
EAN: 4001167830369
Kód 1: 12830369
1 615 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Související produkt

Bratříček je nejen nejlepším bráchou na světě, ale také tím nejlepším kamarádem, jakého si Baby Born může přát. Vždyť i na jeho pruhovaném tričku najdeš nápis „Cool Friends“. Malý rošťák si k němu vzal džíny v sepraném stylu a modré tenisky. S rozčepýřenými vlasy, které mu vykukuji zpod čepice, vypadá skvěle. Hnědé vlasy si vždy pročeše svým hřebenem. Starší bratříček je velmi pohyblivý a díky ohebným kolenům dokáže sám stát. Proto sní o kariéře profesionálního skateboardisty. Na trénink si s sebou vždy bere sportovní láhev, aby mohl vodou uhasit žízeň. Jakmile se napije vody, dokáže se i rozplakat, když se mu nějaký trik nepovede nebo když si natluče nos. Pláče však pouze v případě, když ho holky nevidí. Po sportovním výkonu vklouzne do Baby Bron Vany.

  • Starší bratříček Baby Born

  • Se 6 realistickými funkcemi pro spoustu zábavy

  • Padne mu veškeré oblečení Baby Born velikosti 43 cm

  • Různé hry s panenkou Baby Born povzbuzují představivost a bylo prokázáno, že podporují rozvoj společenských dovedností a hodnot, jako je zodpovědnost, komunikace a empatie.

  • Funguje bez bateri

Starší bratříček Baby Born 43 cm, je oblečen do trička, kalhot, čepice a bot. Součástí balení je lahvička, hřeben a dva náramky přátelství – pro panenku - bratříčka a její malou maminku.

Rozměry balení: 37,5 x 24,5 x 19,5 cm

Balení: 1 ks
Velikost panenky: 43 cm
Věk: Od 4 let
Vlastnosti panenky: zvukové a pohybové funkce
Načítám