Zapf Baby Born - Starší sestřička - blondýnka - 43 cm

Starší sestřička miluje česání. Každý den vymýšlí nové účesy pro své kvalitní vlásky. Při úpravě copánků a drdolů a jejich zdobení používá různé vlasové doplňky. 
EAN: 4001167830345
Kód 1: 12830345
Kód 2: ZC-830345
62,27 € cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Starší sestřička miluje česání. Každý den vymýšlí nové účesy pro své kvalitní vlásky. Při úpravě copánků a drdolů a jejich zdobení používá různé vlasové doplňky. Sponky, gumičky do vlasů a barevné pramínky vlasů na sponce, které dokonale barevně ladí s oblečením panenky. Staršímu bratříčkovi Baby Born se barevné pramínky v růžové a fialové barvě moc líbí a vždycky starší sestřičku škádlí a chce jí je vytáhnout z vlasů. Pak může dojít k tomu, že starší sestřička začne ronit panenkovské slzy. Ale pouze tehdy, pokud se před tím napila vody ze své lahvičky. Starší sestřička má na sobě šaty se sukní v džínovém vzhledu a asymetrický top s volánovým límcem. K tomu se hodí šedé legíny s růžovými proužky na boku a červenooranžové tenisky. Starší sestřička je velmi pohyblivá a díky ohebným kolenním kloubům dokáže sama stát. A může se také koupat v Baby Born Vaně.

  • Starší sestřička Baby Born

  • Se 6 realistickými funkcemi pro spoustu zábavy

  • Padne jí veškeré oblečení Baby Born velikosti 43 cm

  • Různé hry s panenkou Baby Born povzbuzují představivost a bylo prokázáno, že podporují rozvoj společenských dovedností a hodnot, jako je zodpovědnost, komunikace a empatie.

  • Funguje bez baterií

Starší sestřička Baby Born 43 cm je oblečena do šatů, legín a bot. Součástí balení je lahvička, kartáč na vlasy, dvě spirálové gumičky, dvě sponky do vlasů, dvě sponky s barevnými pramínky vlasů a dva náramky přátelství – pro panenku a její malou maminku.

Rozměry kusového balení: 25 x 38 x 20 cm

 

Balení: 1 ks
Velikost panenky: 43 cm
Věk: Od 4 let
Vlastnosti panenky: zvukové a pohybové funkce
Načítám