LEGO Marvel Avengers 76193 - Loď Strážců

Loď Strážců od Lego Marvel je skvělou stavebnicí pro všechny fandy filmů Marvel Avengers od 14 let a milovníky stavění modelů.
 
EAN: 5702016913217
Kód 1: 2276193
Kód 2: 76193LEG
3 485 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Loď Strážců od Lego Marvel je skvělou stavebnicí pro všechny fandy filmů Marvel Avengers od 14 let a milovníky stavění modelů. Fanoušci si postaví autentickou a úchvatně propracovanou repliku jedné z nejikoničtějších lodí z filmů Marvel Avengers. Do otevíracího kokpitu můžete umístit všechny slavné minifigurky Lego Marvel, které jsou ve stavebnici, včetně Star-Lorda, Groota, Rocketa, Mantis, Thora a válečníka Chitauri. Mezi zábavnými doplňky najdete sklad zbraní, počítač a místo, kde si hrdinové mohou dopřát kávu a donuty. Otočný podstavec vám umožní loď vystavit, jak jen budete chtít, a poskytne spoustu možností k hraní napínavých dobrodružství. A až akce skončí, model se bude vyjímat na výstavce v pokoji. Ikonická vesmírná loď z filmů Marvel Avengers. 

Všechny prémiové stavebnice od Lego Marvel přinášejí malým superhrdinům ničím neomezené možnosti kreativního hraní.

  • Loď (včetně podstavce) měří přes 25 cm na výšku, 36 cm na délku a 59 cm na šířku a stojí na pevném, otočném podstavci.

  • Počet kostek: 1901

Již od roku 1958 splňují Lego dílky přísné standardy kvality, aby byly konzistentní, kompatibilní a umožňovaly dokonale spolehlivé spojování a rozebírání. Lego dílky pouštíme na zem, zahříváme, drtíme, kroutíme a analyzujeme, abychom zajistili, že splňují celosvětově uznávané bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 38 x 9 x 58 cm

 

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Avengers
Počet dílků stavebnice: 1901
Načítám