LEGO Marvel Avengers 76192 - Avengers: Endgame – poslední bitva

Přiveďte k životu napětí z marvelovských trháků se stavebnicí Lego Marvel Avengers: – poslední bitva. 
 
EAN: 5702016913200
Kód 1: 2276192
Kód 2: 76192LEG
2 089 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Přiveďte k životu napětí z marvelovských trháků se stavebnicí Lego Marvel Avengers: – poslední bitva. Děti se přidají k pestrému zástupu postav Lego Marvel – Thorovi, Captainu Americovi, Black Pantherovi, Iron Manovi, Scarlet Witch, Ant-Manovi, Thanosovi a válečníkovi Centauri – s nimiž zažijí bezpočet dobrodružství na základně Avengerů. Stavebnice je plná doplňků, které podnítí nápadité hraní. Nechybí Iron Manova laboratoř, kde pracuje na úžasné Nano rukavici, společenská místnost, kde si mohou superhrdinové dát oddych, vězeňská cela a vůz, ve kterém se ukrývá stroj času. Mezi doplňky najdete obrovský kanón, který se otáčí, nahýbá a střílí velký šíp s gumovou špičkou, a otočný radar na střeše základny. Můžete se těšit také na občerstvení pro hrdiny, stojan se zbraněmi a autentické detaily, například Thanosův oboustranný meč, který děti mohou přestavět na 2 jednoruční meče.

Bezvadná stavebnice na motivy Lego Avengers s minifigurkami superhrdinů. Vozidla, roboti, budovy, minifigurky, zbraně a další sběratelské vychytávky ze stavebnic Lego Marvel Avengers umožňují dětem přehrávat si oblíbené scény ze slavných filmů studia Marvel a otevírají jim svět kreativní zábavy. Všechny prémiové stavebnice od Lego Marvel přinášejí malým superhrdinům ničím neomezené možnosti kreativního hraní.

  • Všestranná stavebnice měří přes 16 cm na výšku, 37 cm na šířku a 12 cm do hloubky a lze ji snadno kombinovat s ostatními stavebnicemi řady Lego Marvel.

  • Počet kostek: 527

Již od roku 1958 splňují Lego dílky přísné standardy kvality, aby byly konzistentní, kompatibilní a umožňovaly dokonale spolehlivé spojování a rozebírání. Lego dílky pouštíme na zem, zahříváme, drtíme, kroutíme a analyzujeme, abychom zajistili, že splňují celosvětově uznávané bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 28 x 6 x 54 cm

 

 

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Avengers
Počet dílků stavebnice: 527
Věk: Od 8 let
Načítám