LEGO Marvel Avengers 76189 - Captain America vs. Hydra

Pomozte malým superhrdinům rozvíjet kreativní dovednosti se skvělou stavebnicí Lego Marvel Captain America vs. Hydra, která je navržena speciálně pro děti od 4 let. Podnítí je ve společném hraní a rozvíjení klíčových dovedností.

 
EAN: 5702016913170
Kód 1: 2276189
Kód 2: 76189LEG
219 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Pomozte malým superhrdinům rozvíjet kreativní dovednosti se skvělou stavebnicí Lego Marvel Captain America vs. Hydra, která je navržena speciálně pro děti od 4 let. Podnítí je ve společném hraní a rozvíjení klíčových dovedností.

Stavebnice 4+ jsou speciálně navržené pro malé stavitele a nabízí zajímavé detaily, které zajistí, že si děti užijí spoustu herní zábavy. Každý sáček s kostkami, který se ukrývá v krabici, obsahuje kompletní model a postavu. Ty děti jednoduše složí a pak se rychle pustí do hraní! Ve stavebnici najdete také částečně sestavenou motorku, díky které děti zvládnou stavět bez pomoci, a zábavný, ilustrovaný návod – ideální pro děti, kterým zatím dělá čtení potíže. 

Lego stavebnice pro děti od 4 let udělají radost malým stavitelům i zbytku rodiny. Dospělí mají možnost předat potomkům své stavitelské dovednosti a sdílet tak se začínajícími staviteli významné vývojové milníky. Stavebnice Lego Marvel Captain America vs. Hydra je úžasnou sadou na motivy superhrdinů, která podnítí rozvoj kreativity, zručnosti a důvěry v tvůrčí dovednosti u dětí od 4 let. Obsahuje minifigurky Captaina Americy a agenta organizace Hydra, a navíc sestavitelnou motorku a vystřelovač disků s odnímatelnou puškou. Děti usadí Captaina Americu na jeho výkonnou motorku a vydají se do boje proti zlému agentovi organizace Hydra – stejně jako ve filmu Avengers: Age of Ultron od studia Marvel – a budou si přehrávat bezpočet svých vlastních příběhů. Velká začátečnická kostka a jednoduchý návod na stavění zaručí, že děti od 4 let zvládnou robustní motorku Captaina Americy hravě sestavit. 

  • Motorka měří přes 4 cm na výšku, 11 cm na délku a 4 cm na šířku. To je ideální velikost na to, aby si s ní i malé ručky dokázaly přehrávat epická dobrodružství.

  • Počet kostek: 49

Zábavný vizuální návod skvěle poslouží jako intuitivní průvodce stavěním – i pro děti, které zatím neumí číst. Lego stavebnice s označením 4+ děti uvedou do světa oblíbených filmů, postav a hrdinů všedního dne. O své zážitky se malí stavitelé jistě rádi podělí s rodiči nebo kamarády.

Lego dílky splňují ty nejvyšší oborové standardy, takže si můžete být jisti, že všechny kostky ze sad pro děti od 4 let se malým ručičkám snadno uchopují, umísťují i rozpojují – a je tomu tak již od roku 1958. Lego kostky a dílky splňují přísné normy vztahující se k bezpečnosti dětí.

Rozměry kusového balení: 15 x 5 x 14 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Avengers
Počet dílků stavebnice: 49
Věk: Od 4 let
Načítám