LEGO Speed Champions 76904 - Mopar Dodge//SRT Top Fuel Dragster a 1970 Dodge Challenger T/A

Fandové rychlých vozů budou doslova zbožňovat stavebnici Mopar Dodge//SRT Top Fuel Dragster a 1970 Dodge Challenger T/A od Lego Speed Champions.
EAN: 5702016912500
Kód 1: 76904LEG
Kód 2: 2276904
1 395 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Fandové rychlých vozů budou doslova zbožňovat stavebnici Mopar Dodge//SRT Top Fuel Dragster a 1970 Dodge Challenger T/A od Lego Speed Champions. Repliky, které se pyšní spoustou realistických detailů, zaručí obohacující stavitelský zážitek, a navíc jsou skvělé jak k závodění, tak na výstavku.

Sběratelské modely aut v této stavebnici jsou vybavené širokým podvozkem, což jim umožňuje pojmout spoustu detailů. Dvě minifigurky jezdců se závodnickou výbavou a helmami pak slibují nezapomenutelnou závodní akci! Stavebnice Lego Speed Champions přináší mini verze nejznámějších a nejvýkonnějších vozidel. Děti a fandové do aut tak mohou sbírat, stavět a vystavovat oblíbená vozidla nebo se mohou sejít s kamarády a uspořádat vzrušující závod replik z řady Speed Champions." Impozantní repliky dvou vozů Dodge k přehrávání závodů a na výstavku. Ve stavebnici najdete repliky vozů Mopar Dodge//SRT Top Fuel Dragster a 1970 Dodge Challenger T/A. Dva sběratelské modely aut ke stavění, vystavení a přehrávání vzrušujících závodů. Sada je robustní, takže ji klidně můžete dát do batohu, aby si s ní děti mohly hrát na cestách.

  • Mopar Dodge // SRT Top Fuel Dragster je vysoký 10 cm, dlouhý 35 cm a široký 7 cm. 

  • Naproti tomu model Dodge Challenger T / A z roku 1970 je vysoký 5 cm, dlouhý 16 cm a široký 7 cm.

  • Počet kostek: 627

Tato stavebnice se obejde bez baterií – pohání ji dětská představivost! Součástí je srozumitelný a podrobný návod na stavění pro oba modely. Prožijte vzrušení ze závodní dráhy s řadou Lego Speed Champions.

Lego kostky jsou vyhlášené svou kvalitou již od roku 1958. Každá stavebnice řady Lego Speed Champions je testována s ohledem na maximální bezpečnost.

Rozměry kusového balení: 26 x 7 x 38 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 627
Věk: Od 8 let
Načítám