LEGO Ninjago 71753 - Útok ohnivého draka

Fandové nindžů si zamilují prožívat dobrodružství na nebesích z 1. řady televizního seriálu Lego Ninjago se stavebnicí Útok ohnivého draka, která se dočkala nového provedení. Úchvatný model draka je ideální k přehrávání napínavých příběhů.
EAN: 5702016912319
Kód 1: 2271753
Kód 2: 71753LEG
1 159 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Fandové nindžů si zamilují prožívat dobrodružství na nebesích z 1. řady televizního seriálu Lego Ninjago se stavebnicí Útok ohnivého draka, která se dočkala nového provedení. Úchvatný model draka je ideální k přehrávání napínavých příběhů, neboť děti mohou hýbat jeho ocasem, nohama, čelistí i křídly.

Ve stavebnici najdete 4 úžasné minifigurky: nindži Kaie, Zanea a Nyu z edice Legacy, a navíc jejich protivníka Wyplashe. S nimi mohou děti odehrát bezpočet bitev dobra proti zlu. Zbrusu nová zlatá minifigurka Nyi z edice Legacy spatří světlo světa v červnu 2021, kdy bude vydána k příležitosti 10. výročí stavebnic Ninjago.

Stavebnice Lego Ninjago zavedou děti do světa fantazie a akce, ve kterém spojí síly se svými hrdiny a postaví se hrozivým padouchům – k dispozici budou mít úchvatnou kolekci modelů, včetně robotů, motorek a draků. Akční stavebnice plná nindžů, která přináší nápadité hraní na vlnách fantazie. Obsahuje 4 minifigurky: Nyu z edice Legacy, Zanea, Kaie a Wyplashe. Drak je vybaven sedlem a může hýbat čelistí, ocasem, nohama a křídly.

  • Když drak stojí na zadních a má roztažená křídla, měří přes 27 cm na výšku, 27 cm na délku a 59 cm na šířku

  • Počet kostek: 563

Perfektní Lego dárek pro nadšené fanoušky nindžů od 8 let. Když právě nebude drak středobodem napínavého příběhu, krásně doplní výstavku v pokoji. Obsahuje zlatou minifigurku Nyi z edice Legacy, kterou vydáváme na oslavu 10. výročí řady Ninjago. Zlaté minifigurky se ukrývají i v 5 dalších Ninjago sadách. Stavebnice Ninjaho dávají dětem možnost ponořit se do fantastického světa vzrušující zábavy.

Již od roku 1958 vyrábíme Lego kostky z těch nejkvalitnějších materiálů.. Lego kostky splňují nejvyšší globální normy z hlediska bezpečnosti.

Rozměry kusového balení: 26 x 6 x 38 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 563
Věk: Od 8 let
Načítám