LEGO Disney Princess 43196 - Zámek Krásky a zvířete

Ve stavebnici Zámek Belly a zvířete od Lego Disney čeká fanoušky disneyovského filmu Kráska a zvíře spousta magických zážitků a tajemství.
EAN: 5702016916447
Kód 1: 2243196
Kód 2: 43196LEG
1 875 Kč cena s DPH
poslední 3 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 3ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Ve stavebnici Zámek Belly a zvířete od Lego Disney čeká fanoušky disneyovského filmu Kráska a zvíře spousta magických zážitků a tajemství. Vedle samotného zámku budou mít děti k dispozici tištěný návod na stavění, a navíc také digitálního průvodce Instructions PLUS. Když si malí stavitelé nechají pomoct aplikací s Lego návody na stavění, tvoření s fyzickými stavebnicemi jim půjde jako opravdovým mistrům!

V této propracované stavebnici na vás čeká Disneyho zvíře (výměnou hlavy jej můžete proměnit v prince), 2 minipanenky Belly, kůň Filip, na kterém se může Bella projet, a 6 dalších LEGO figurek známých postav z filmu Kráska a zvíře. Modely nabízí spoustu příležitostí k hraní a inspirují děti k vymýšlení kouzelných příběhů ve vlastním světě dobrodružství. 

Tato stavebnice dětem umožní přehrávat si vlastní příběhy s disneyovskou princeznou. Zámek je sám o sobě plnohodnotnou hračkou, ale můžete jej propojit s dalšími Lego modely pro ještě více herních možností. Jedná se o skvělý a unikátní dárek pro mladé fanynky. Dopřejte fanouškům filmu Kráska a zvíře od Disneyho nekonečnou porci zábavy s touto stavebnicí! Rozvíjejte stavitelské dovednosti i představivost při hraní rolí s detailním zámkem zvířete. Hrajte si se stavebnicí a vymýšlejte nové příběhy pro Bellu a zvíře od Disneyho. Potěšte fanoušky filmu Kráska a zvíře od studia Disney touto inspirativní stavebnicí. Ideální velikost na výstavku nebo princeznovská dobrodružství všeho druhu. Dopřejte malý stavitelům ještě lepší zážitek díky digitálnímu návodu Instructions PLUS. Známé postavy a propracované scénáře podporují rozvoj kreativity a představivosti.

  • Zámek měří přes 27 cm na výšku a 32 cm na šířku. Model vypadá úchvatně na výstavce a zároveň inspiruje ke kreativnímu hraní.

  • Počet kostek: 505

Již od roku 1958 splňují Lego  dílky přísné standardy, díky čemuž jsou konzistentní, kompatibilní a umožňují bezproblémové spojování a rozebírání. Lego dílky pouštíme na zem, zahříváme, drtíme, kroutíme a analyzujeme, abychom zajistili, že splňují přísné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 35 x 7 x 38 cm

 
Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 505
Věk: Od 6 let
Načítám