LEGO Friends 41682 - Škola v městečku Heartlake

Dopřejte dětem možnost prožít perfektní školní den se stavebnicí Lego Friends Škola v městečku Heartlake. Školáci si mohou s tímto překrásným modelem hrát na žáky a učitele a trávit čas s kamarády nebo na oblíbených předmětech.
EAN: 5702016916317
Kód 1: 41682LEG
Kód 2: 2241682
1 479 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Dopřejte dětem možnost prožít perfektní školní den se stavebnicí Lego Friends Škola v městečku Heartlake. Školáci si mohou s tímto překrásným modelem hrát na žáky a učitele a trávit čas s kamarády nebo na oblíbených předmětech.

Jako skutečná škola, jen v menším provedení! Tento dvoupatrový model ukrývá laboratoř s mikroskopem a beruškou i učebny výtvarné, divadelní a hudební výchovy. Nechybí ani truhla se spoustou kreativních kostýmů a řada hudebních nástrojů. Děti mohou společně se spolužáky vyrazit na oběd do školní jídelny nebo se jen tak procházet po chodbě, kde najdou skřínky a výstavku s poháry. Parádní hračky pro děti, které si rády hrají na scénáře běžného života.

Stavebnice obsahuje 2 postavy Lego Friends a figurku paní učitelky, se kterými mohou děti dát prostor své představivosti a ponořit se do kreativního učení. Nebo mohou ukázat školu novému spolužákovi jménem Julian. Sady Lego Friends nabízejí vzrušující stavitelské a herní zážitky a umožňují dětem prožívat příběhy z každodenního života. Realistický model školy, který děti potěší a zabaví na celé hodiny. Ideální pro hraní s kamarády. Stavebnice obsahuje 3 minipanenky, 6 místností a školní hřiště s basketbalovým košem. Děti si mohou hrát na žáky nebo učitele v laboratoři i v učebnách výtvarné nebo hudební výchovy. Stavebnice obsahuje spoustu kreativních doplňků, díky kterým je hraní ještě realističtější a zábavnější. Vyklápěcí stůl umožňuje snadný přístup a společné hraní.

Vítejte v městečku Heartlake, kde na děti čeká skutečný svět v miniaturním provedení.

  • Model měří něco málo přes 17 cm na výšku, 25 cm na šířku a 9 cm do hloubky

  • Počet kostek: 605

Sada splňuje přísné oborové normy. Kostky lze snadno spojovat i rozpojovat. Tato stavebnice nabízí maximálně bezpečný herní zážitek.

Rozměry kusového balení: 28 x 6 x 48 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 605
Věk: Od 6 let
Načítám