LEGO Friends 41441 - Auto s přívěsem a výcvik koníka

Dopřejte dětem možnost rozvíjet své stavitelské dovednosti a zároveň objevovat lásku ke zvířatům prostřednictvím sady Auto s přívěsem a výcvik koníka od Lego Friends.
EAN: 5702016916812
Kód 1: 2241441
Kód 2: 41441LEG
675 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Dopřejte dětem možnost rozvíjet své stavitelské dovednosti a zároveň objevovat lásku ke zvířatům prostřednictvím sady Auto s přívěsem a výcvik koníka od Lego Friends. Součástí barevného modelu ranče je auto, přívěs, stáje, kolečko, 2 minipanenky a figurky koníka a hříbátka. Zábavný dárek pro děti se 2 minipanenkami a 2 figurkami zvířat. Model stájí obsahuje řadu nápaditých prvků, které děti kreativním způsobem zabaví na celé hodiny.

Tato sada z edice 4+ obsahuje detaily, které malé stavitelky zaručeně vtáhnou do hry. Každý ze sáčků s kostkami uvnitř krabice obsahuje část modelu a postavičku, takže si děti mohou hrát ještě před dokončením stavění. Tento kreativní dárek obsahuje také 2 začátečnické kostky, díky kterým bude sestavení auta a stájí hračka. Stavebnice s označením 4+ představují skvělý způsob, jak mohou dospěláci s dětmi sdílet zábavu při stavění. Jednoduchý obrázkový návod je ideální volbou pro děti, které ještě neumí číst. Využít lze také digitální pokyny Instructions PLUS. Ty jsou k dispozici v aplikaci s Lego návody a usnadňují proces stavění díky funkcím přiblížení a otáčení a průhledovému režimu. Děti si zároveň mohou model uložit a kdykoli se k němu vrátit. Naučte děti stavět a dopřejte jim pořádnou porci tvořivé zábavy při hraní se zvířátky. Stavebnice 4+ obsahují intuitivní návody vhodné i pro stavitele začátečníky. Posuňte stavitelský zážitek na vyšší úroveň díky bezplatným pokynům Instructions PLUS. Uveďte malé stavitelky do zábavného světa oblíbených Lego stavebnic.

  • Auto s přívěsem měří něco málo přes 5 cm na výšku a 20 cm na délku

  • Lego Friends model ranče pak má 11 cm na výšku a 15 cm na šířku – rozměry, díky kterým se bude skvěle vyjímat na výstavce v pokojíčku.

  • Počet kostek: 148

Kvalitní a odolné Lego stavebnice budou dětem přinášet radost řadu let. Oblíbené Lego sady splňují přísné bezpečnostní standardy, takže zaručují kvalitní herní zážitek.

Rozměry kusového balení: 19 x 6 x 35 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 148
Věk: Od 4 let
Načítám