LEGO Duplo Town 10961 - Letadlo a letiště

Vydejte se každý den na cestu do jiné destinace se stavebnicí Letadlo a letiště od Lego Duplo.
EAN: 5702017086439
Kód 1: 2210961
Kód 2: 10961LEG
675 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Vydejte se každý den na cestu do jiné destinace se stavebnicí Letadlo a letiště od Lego Duplo. Nastupte na palubu osobního letadla a vydejte se na zábavné rodinné dobrodružství. Připojte se k tatínkovi a jeho dceři, kteří vyráží navštívit rodinu a přátele. Vrchní část letadla je odnímatelná, aby bylo možné hrát si také uvnitř. Letiště nabízí otevírací dveře a otočnou řídicí věž, pás pro zavazadla… a spoustu vřelých obětí po příletu! Obsahuje 3 Duplo figurky – tatínka, holčičku a pilotku letadla. Mezi zábavnými doplňky najdete medvídka, vlaječku a otevírací kufřík. Nekonečná dobrodružství v oblacích nadchnou děti v předškolním věku i jejich rodiče. Skvělý způsob, jak s dětmi od 2 let společně prožívat významné vývojové milníky.

Hračky Lego Duplo dětem nabízí neomezenou zábavu, možnost sebevyjádření a učení hrou. Díky stavebnicím Duplo mohou být rodiče u významných vývojových milníků svých dětí, které prožijí, zatímco si budou vychutnávat dlouhé hodiny hraní. Sada přináší letecká dobrodružství, která pokaždé vezmou dětskou představivost na jiné místo.

  • Model měří 22 cm na výšku, 38 cm na šířku a 29 cm do hloubky. Je plně kompatibilní s dalšími kostkami Lego Duplo, díky čemuž si budete moci vychutnat ještě více herních možností.

  • Počet kostek: 28

Stavebnici lze snadno kombinovat s ostatními hračkami Lego Duplo.  Součástí návodu na stavění je také zábavný obrázkový příběh. Všechny stavebnice Lego Duplo vedou děti k nápaditému hraní a podporují jejich vývoj.

Sady Lego Duplo splňují vysoké oborové standardy kvality. Kostky a dílky Lego Duplo splňují striktní normy týkající se kvality a bezpečnosti.

Rozměry kusového balení: 26 x 10 x 28 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 28
Věk: Od 2 let
Načítám