LEGO DOTS 41937 - Multipack: Letní pohoda

Hledáte kreativní dárek k narozeninám? Multipack – Letní pohoda od Lego je pro vás tím pravým. Tento set dá dětem příležitost rozvíjet tvůrčí dovednosti a sebedůvěru s pomocí různých dílků. Nechybí jak jednodušší, tak detailnější zdobítka.
EAN: 5702016915853
Kód 1: 2241937
Kód 2: 41937LEG
675 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 4ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Související produkt
Hledáte kreativní dárek k narozeninám? Multipack – Letní pohoda od Lego je pro vás tím pravým. Tento set dá dětem příležitost rozvíjet tvůrčí dovednosti a sebedůvěru s pomocí různých dílků. Nechybí jak jednodušší, tak detailnější zdobítka. Jedná se o skvělé seznámení se světem DOTS. Tato rukodělná sada nabízí různé, přizpůsobitelné DOTS příslušenství a doplňky, včetně náramku, lví ozdoby na tašku, rámečku na fotky s háčkem na zavěšení a stojánku na tužky ve tvaru kaktusu. Děti mohou všechny předměty upravovat na bezpočet způsobů s pomocí přiložených zdobítek. Pro ještě více kreativních možností mohou použít také dílky ze sady DOTS doplňky – 5. série (41932LEG - prodáváno samostatně). 

Děti mohou kombinovat a ladit vzory na různých doplňcích a pak své designy předvedou všem kamarádům. Sada představuje skvělé seznámení se světem kreativního tvoření a také dobře poslouží jako ozvláštnění pro skupinový projekt – a každý si v ní najde to své.Povzbuďte dětskou tvořivost se setem hned několika doplňků DOTS na sebe i do pokoje! Procvičte umělecké dovednosti prostřednictvím neomezeného tvoření. Přizpůsobte si modely jedinečnými designy s pomocí přiložených zdobítek! Udělejte malým kreativcům radost a inspirujte je. Praktické výtvory, které ladí s každou náladou či výzdobou pokoje. Stačí spojit prvních pár dílků a hraní a zábava bez konce mohou začít! Sady Lego DOTS dávají dětem jedinečný prostor pro sebevyjádření.

  • Kaktus měří přes 12 cm na výšku a 6 cm na šířku, takže dětem poskytne dost prostoru pro neomezené vymýšlení a přestavování designů.

  • Počet kostek: 441

Již od roku 1958 splňují Lego dílky náročné standardy tak, aby byly konzistentní, kompatibilní a umožňovaly bezproblémové spojování a rozebírání. Lego dílky splňují přísné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 22 x 5 x 27 cm


Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 441
Věk: Od 6 let
Načítám