Vilac Dřevěné zvukové kostky - Suzy Ultman

Vstupte do „kawai“ (roztomilého) vesmíru s těmito ozvučenými kostkami. Slyšeli jste někdy v lese zvířátka dělat „čik, čik“? Sluníčko klapající „klok, klok“? Každá postava vydává jiný zvuk.
EAN: 3048700089106
Kód 1: V8910
660 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Vstupte do „kawai“ (roztomilého) vesmíru s těmito ozvučenými kostkami. Slyšeli jste někdy v lese zvířátka dělat „čik, čik“? Sluníčko klapající „klok, klok“? Každá postava vydává jiný zvuk, aby probouzela zvídavost nejmenších.

Hlavní vlastnosti:

  • Edukativní senzorické kostky

  • Obsahuje 11 kostek

  • Design Suzy Ultman

Parametry:

  • Rozměry balení: 19,5 x 19,5 x 4,5 cm

  • Materiál: dřevo

  • Obsahuje 11 ks

  • Design Suzy Ultman

  • Váha: 0,65 kg

Suzy Ultman od dětství vytvářela hračky a knížky pro svou rodinu a přátele. Rozená vypravěčka, Suzy je také ilustrátorkou, produktovou designérkou, tvůrkyní hraček a knížek. Vytváří hlavně sofistikované a jednoduché předměty, které inspirují a potěší mladé i staré. Suzy vyrostla v Pensylvánii, ale její život a práce ji přivedly k cestám po světě, nejen jako turistku. Žila v městech od Los Angeles po Portland, přes moře v Amsterdamu a pak zpět v Bostonu. Suzyiny poznatky z těchto míst ji výrazně ovlivňují v tvorbě, ať už jde o zkrášlení Vaší knihovny nebo o výzdobu dětského pokoje, produkty Suzy vychází z malých detailů našeho vnitřního světa, které nás umí rozesmát, které nás spojují s lidmi po celém světě. Když zrovna ve své dílně neskládá papír, nedesignuje textilie nebo nevytváří hračky, najdete ji ve starožitnictvích, ve kterých hledá poklady, na bleším trhu, nebo v přírodě.

Hračky Vilac mají značku francouzské agentury ADEME, to znamená, že tyto dřevěné hračky jsou vyráběny ekologicky. Šetří životní prostředí, neznečišťují půdu, vodu a vzduch, neplýtvají energiemi.

Již více než 100 let plní společnost VILAC dětem sny. Francouzská značka VILAC jako vlajková loď francouzského průmyslu pro výrobu dřevěných hraček sídlí hluboko v srdci pohoří Jura, obklopena horami, jezery a lesy. VILAC vyrábí od roku 1911 dřevěné hračky ruku v ruce s tradiční výrobou, moderními trendy, přizpůsobivou ekonomií a důrazem na ekologii. Hračky jsou vyráběny ze dřeva pocházejícího z udržitelně obhospodařovaných lesů, respektujících biologickou rozmanitost a s velkým důrazem na technologie šetrné k životnímu prostředí. Pro dodávku dřeva upřednostňuje VILAC krátké trasy. Používá místní dřeviny a dbá na to, aby byl za každý pokácený strom vysazen nový. Protože dnes již nemůžeme ignorovat výzvy ekologických problémů, VILAC se zavázal k obraně naší planety. Řeka se přeci skládá z mnoha malých kapek. Proto VILAC pokračuje ve svých činnostech šetrných k životnímu prostředí.

Dřevěné hračky Vilac vzbuzují vášeň i o 50 let později, když jako dospělí náhodou najdete v podkroví hračky, které jste jako děti milovali. Vilac již 100 let propojuje děti s hračkami, které si oblíbí a váží si jich. A proč je děti tak milují? To zůstává tajemstvím firmy Vilac.

 
Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 11
Věk: Od 18 měsíců
Načítám