Zapf Baby Born - Výbavička s kouzelným dudlíkem

Když domů přijde novorozené miminko, je pro péči o něj potřeba spousta doplňků. Na nejvyšším místě seznamu je samozřejmě lahvička a plenka. K výměně plenky je potřeba pudr a když se objeví malá vyrážka, nesmí chybět krém v tubě. 
EAN: 4001167830826
Kód 1: 12830826
359 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Když domů přijde novorozené miminko, je pro péči o něj potřeba spousta doplňků. Na nejvyšším místě seznamu je samozřejmě lahvička a plenka. K výměně plenky je potřeba pudr a když se objeví malá vyrážka, nesmí chybět krém v tubě. Dudlík s řetízkem a sponkou ve tvaru medvídka miminko utiší a pomůže miminko také uspat a probudit. Podle toho, jak kouzelným dudlíkem otočíš v ústech “Baby Born s kouzelným dudlíkem”, oči panenky se otevřou nebo zavřou, ať je panenka v jakékoli pozici. Když je venku chladno, hezky Baby Born zahřeje barevný šátek na krk. Součástí výbavičky je také kousací kroužek ozdobenými roztomilými hvězdičkami a korálky.

  • Originální doplňky pro panenky Baby Born

  • Pro nápaditou, rozmanitou a dlouhotrvající hru plnou zábavy

  • Dudlík lze použít pro všechny panenky Baby Born velikosti 43 cm

  • Funkce kouzelného dudlíku (otvírání a zavírání očí) funguje pouze s panenkami „Baby Born s kouzelným dudlíkem“

  • Baby Born Výbavička pro miminko s kouzelným dudlíkem obsahuje dudlík s řetízkem, plenku, kousací kroužek, dózu na pudr, tubu na krém, lahvičku a šátek

Balení: 1 ks
Věk: Od 3 let
Načítám