LEGO Star Wars 75305 - Helma průzkumného vojáka

Otestujte své stavitelské dovednosti a oživte vzpomínky na epické scény ze ságy Star Wars s pomocí modelu Helma průzkumného vojáka. Komplexní stavebnice řady Lego Star Wars nabízí zábavný, kreativní způsob, jak si odpočinout.
EAN: 5702016914504
Kód 1: 2275305
Kód 2: 75305LEG
1 159 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt

Otestujte své stavitelské dovednosti a oživte vzpomínky na epické scény ze ságy Star Wars s pomocí modelu Helma průzkumného vojáka. Komplexní stavebnice řady Lego Star Wars nabízí zábavný, kreativní způsob, jak si odpočinout. Všechny obrysy a detaily helmy jsou nádherně vyjádřeny prostřednictvím Lego kostek. Sběratelský model na motivy ságy Star Wars nabízí podstavec se štítkem, abyste si jej mohli hrdě vystavit doma nebo v kanceláři. Nenechte si ujít ani druhou novinku pro květen 2021 v podobě výstavního modelu Helma Dartha Vadera (75304LEG) od Lego Star Wars.

Tato prémiová sada je součástí úchvatné sbírky Lego Star Wars stavebnic pro dospělé a je vhodná jako dárek pro vás samotné, fanoušky ságy Star Wars, zkušené Lego stavitele a všechny dospělé, kteří mají zálibu v kreativních, kutilských výzvách. Odpočiňte si na chvíli a vyzkoušejte své dovednosti při stavění Lego modelu na motivy ságy Star Wars Helma průzkumného vojáka. Charakteristický vzhled helmy průzkumného vojáka je vyjádřen pomocí Lego kostek a dává vzpomenout na scény ze ságy Star Wars. A s podstavcem se štítkem bude tento výstavní kus kompletní. Tato prémiová sada je součástí sběratelské řady výstavních modelů helem od Lego Star Wars. Nenechte si ujít novinku pro květen 2021 v podobě Helmy Dartha Vadera (75304LEG). Model čítající 471 dílků nabízí náročný stavitelský zážitek a poslouží jako parádní dárek k narozeninám či Vánocům nebo jako překvapení pro všechny fanoušky ságy Star Wars, zkušené Lego stavitele nebo kutily. 

  • Sestavitelný model měří přes 18 cm na výšku, 11 cm na šířku a 12 cm do hloubky

  • Počet kostek: 471

Na výstavce nezabere moc místa, ale určitě upoutá každého, kdo kolem něj projde. Kupujete tuto působivou sadu pro sběratele kultovních předmětů ze ságy Star Wars, který je ve světě Lego stavebnic začátečníkem? Bez obav. Součástí je podrobný návod, takže se každý může pustit do stavění složitého modelu s patřičným sebevědomím. Sběratelské sady od Lego Star Wars jsou určeny pro dospělé jako vy, kteří milují ságu Star Wars a ve volném čase se věnují zábavným, kreativním projektům.

Lego dílky splňují přísné oborové standardy, díky čemuž jsou kompatibilní a vždy umožňují jednoduché a pevné spojování. Lego dílky testujeme téměř všemi představitelnými způsoby, abychom zajistili, že vyhovují přísným bezpečnostním normám.

Rozměry kusového balení: 35 x 19 x 9 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Star Wars
Počet dílků stavebnice: 471
Věk: Od 18 let
Načítám