LEGO Star Wars 75304 - Helma Dartha Vadera

Vzdejte hold temnému sithskému lordovi ve sběratelské sadě Helma Dartha Vadera od Lego Star Wars. Ponořte se do komplexního stavitelského zážitku a připomeňte si klasické scény ze ságy Star Wars.
EAN: 5702016914498
Kód 1: 2275304
Kód 2: 75304LEG
1 749 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt

Vzdejte hold temnému sithskému lordovi ve sběratelské sadě Helma Dartha Vadera od Lego Star Wars. Ponořte se do komplexního stavitelského zážitku a připomeňte si klasické scény ze ságy Star Wars. Vyjádřete kultovní tvar a zlověstné detaily helmy ve stylu Lego kostek. Helma Dartha Vadera se vyznačuje kompaktní velikostí a její součástí je i podstavec se štítkem, abyste si mohli dílo vystavit a ozdobit jím domácnost nebo pracoviště. Nenechte si ujít ani druhou novinku pro květen 2021 v podobě výstavního modelu Helma průzkumného vojáka od Lego Star Wars.

Tato prémiová sada je součástí sbírky Lego Star Wars stavebnic pro dospělé a je vhodná jako úžasný dárek pro vás samotné, fanoušky ságy Star Wars, zkušené Lego stavitele a všechny, kteří si libují v zábavných, kreativních výzvách. Unikněte na chvíli stresu každodenního života a vychutnejte si kvalitně strávený čas při vytváření všech děsivých detailů helmy Dartha Vadera v této sběratelské stavebnici od Lego Star Wars. Kultovní design helmy Dartha Vadera je vyjádřen pomocí Lego kostek, které mají oživit vzpomínky na klasické scény ze ságy Star Wars. Díky podstavci se štítkem si působivý model můžete směle vystavit. Sada je součástí sběratelské řady výstavních modelů helem od Lego Star Wars. Prohlédněte si také novinku pro květen 2021 v podobě Helmy průzkumného vojáka (75305LEG). Model tvořený 834 dílky nabízí komplexní, naplňující stavitelský zážitek a poslouží jako parádní narozeninový, vánoční nebo jakýkoli jiný dárek pro všechny milovníky ságy Star Wars, zkušené Lego stavitele nebo kutily. 

  • Sestavitelný model helmy Dartha Vadera měří přes 20 cm na výšku, 15 cm na šířku a 14 cm do hloubky

  • Počet kostek:  834

Na výstavce nezabere moc místa, ale i přesto zanechá nesmazatelný dojem. Kupujete tuto sadu pro oddaného fanouška ságy Star Wars, který je ve světě Lego stavebnic nováčkem? Žádný problém. Součástí je srozumitelný návod, takže se každý může pustit do stavění tohoto komplexního modelu se sebevědomím rytíře Jedi. Tato stavebnice od Lego Star Wars pro dospělé je součástí sbírky prémiových a zábavných sad určených vám, náročným kutilům, kteří odpočíváte u praktických a kreativních projektů.

Již od roku 1958 splňují Lego dílky vysoké oborové standardy, díky čemuž jsou konzistentní a umožňují pevné spojování. Lego kostky a dílky procházejí přísnými testy, aby se zajistilo, že každá stavebnice splňuje nejvyšší bezpečnostní standardy na planetě Zemi (i ve vzdálených galaxiích!).

Rozměry kusového balení: 35 x 19 x 12 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Star Wars
Počet dílků stavebnice: 834
Věk: Od 18 let
Načítám