Albi Kouzelné čtení - Mořské pohádky

Kouzelné čtení je unikátní výukový systém, který vám přináší spoustu informací a zábavy. Stačí, když se lehce dotknete tužkou obrázku nebo textu, ozve se příslušná informace, zvuk nebo hudba.
EAN: 9788087958728
Kód 1: 68896
Kód 2: 68896
399 Kč cena s DPH
poslední 2 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 2ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Kouzelné čtení je unikátní výukový systém, který vám přináší spoustu informací a zábavy. Stačí, když se lehce dotknete tužkou obrázku nebo textu, ozve se příslušná informace, zvuk nebo hudba. Zjistěte, jak věci fungují v knize určené (nejen) malým vědcům a objevitelům! Elektronická tužka vám odhalí celou řadu tajemství z běžného života. 

Mořské pohádky jsou originální knihou, která propojuje kouzelné příběhy s prvky jógy. Vydejte se s Toníkem a Majdou na námořní dobrodružství! Na vodě i pod vodou. Dva malí námořníci Toník a Majda se vydávají na pohádkové dobrodružství po moři. Na něm se potkávají s jeho obyvateli, vyprávějí pohádky a najdou si i čas na pořádné protažení. Kniha obsahuje prvky jógy a byla sestavena Mgr. Monikou Nikodémovou, která čerpala ze svých mnohaletých zkušeností se cvičením pro děti.

Mořské pohádky z edice Kouzelné čtení jsou originální knihou, která propojuje kouzelné příběhy s prvky jógy. Děti si poslechnou dobrodružné povídání z cest Majdy a Toníka - dvou malých námořníků, trošku se protáhnou, odpočinou si u pohádky s mořskými zvířátky a nakonec se přenesou například na ostrov papoušků u relaxace.

Koncepci knihy zpracovala zkušená autorka knih a CD s jógou pro děti - Monika Nikodemová, podobu hrdinům vdechla ilustrátorka Veronika Balcarová.

Kniha Mořské pohádky obsahuje přes 1 500 zvukových stop.

  • Namluvili: Bára Hrzánová a Radek Holub

  • Ilustrace: Veronika Balcarová

  • Text: Monika Nikodémová, Lucie Krystlíková, Petra Vyhnálková

  • Vzniklo ve spolupráci se studiem Sound Lab. 

Elektronická Albi tužka není součástí knihy. Prodává se samostatně.

 

Balení: 1 ks
Typ hry: Vzdělávací, Dětské
Věk: Od 2 let
Načítám