Albi Kouzelné čtení - Kouzelný dvoulist - Řecko

Dějiny starověkého Řecka už tě netrpělivě čekají. Seznam se s bájnou Afroditou nebo Pegasem, potkej Pythagora nebo Aristotela.

50% sleva na tento produkt s kódem JARNIVYPRODEJ

Zadej slevový kód JARNIVYPRODEJ v košíku do pole "Mám slevový kód" a sleva je tvoje!

EAN: 9788088317173
Kód 1: 35653
Kód 2: 35653
129 Kč cena s DPH
64 Kč cena s kódem JARNIVYPRODEJ
poslední 1 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Dějiny starověkého Řecka už tě netrpělivě čekají. Seznam se s bájnou Afroditou nebo Pegasem, potkej Pythagora nebo Aristotela. Do rukou se ti právě dostal interaktivní dvoulist, se kterým se vmžiku ocitneš ve starověkém Řecku. Zábavnou formou se dozvíš plno zajímavých informací o bájném Diovi, Aréovi nebo Afroditě. Seznámíš se s mnoha mytologickými postavami jako je Pegas nebo kentaur. Pronikneš do tajů spartské armády, poznáš athénskou demokracii a zjistíš, jak by se ti líbila spartská výchova. Cestou za poznáním potkáš slavné osobnosti jako Helenu, Aristotela či Pythagora. Dějiny tě už netrpělivě čekají…

Každá obálka s dvoulistem obsahuje i samolepku, na kterou si děti mohou nahrát to, co je v dvoulistu zaujalo, co si z dvoulistu pamatují.

Sestav si vlastní mluvící encyklopedii. Kouzelné dvoulisty nabízejí detailní pohled na témata napříč lidským věděním. Vyber si, která z nich bude tvoje encyklopedie obsahovat. Listy sbírej a zakládej do pořadače, do kterého si můžeš pomocí Albi tužky zaznamenat vše, co si pamatuješ. Každá obálka s dvoulistem obsahuje i samolepku, na kterou si děti mohou nahrát to, co je v dvoulistu zaujalo, co si z dvoulistu pamatují.

  • Dvoulist - Řecko obsahuje přes 900 zvukových stop

  • Namluvili: Vendula Fialová a Ondřej Havel

  • Ilustrace: Antonín Šplíchal

  • Text: Monika Poláčková

  • Rozměry: 21,5 × 29,7 cm

Elektronická Albi tužka není součástí knihy. Prodává se samostatně.

Balení: 1 ks
Typ hry: Vzdělávací, Dětské, Pro jednoho
Věk: Od 8 let
Načítám