Spokey MANDALA podložka na cvičení - šedá - 4 mm

Podložka Spokey MANDALA je nepostradatelným vybavením pro každého milovníka jógy a domácího cvičení.
EAN: 5902693298571
Kód 1: K929857
22,12 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Podložka Spokey MANDALA je nepostradatelným vybavením pro každého milovníka jógy a domácího cvičení. Unikátní kombinace barev a vzoru dělají z modelů MANDALA nepostradatelný prvek vašich tréninků. Díky použití nejlepších materiálů a výrobních technik je podložka na jógu odolná vůči napínání a oděru, dlouhodobě si udržuje tvar a jedinečný vzhled. Byla vyrobena z TPE pěny, která je protiskluzová a zajišťuje stabilitu při cvičení na různých typech povrchů.

Podložka na cvičení Spokey MANDALA: 

  • je větší (200 x 61 x 0,4 cm) než standardní modely, díky čemuž poskytuje rovnováhu a stabilizaci při cvičení na velmi velké ploše

  • je vyrobena z TPE, proto je velmi pružná, protiskluzová, odolná proti oděru a zároveň se velmi snadno čistí

  • poskytuje dokonalou izolaci od tvrdé země

Cvičení na podložce je vynikající volbou pro každého, kdo potřebuje po stresujícím dni relaxaci a zároveň chce pečovat o svoji kondici a štíhlou postavu. MANDALA vám pomůže dosáhnout požadovaných výsledků, protože má perfektní tloušťku (0,4 cm), díky které perfektně izoluje od tvrdé země, a díky svým protiskluzovým vlastnostem zabraňuje klouzání rukou a nohou po podložce. Je větší než standardní modely – její rozměry jsou 200 x 61 cm, díky čemuž se budete cítit ještě jistěji a bezpečněji.

Spokey MANDALA je ideální pro domácí trénink, jógu, pilates nebo fyzioterapii. Je to také nejlepší volba při cvičení se závažími – je to bariéra, která chrání podlahu před těžkými pomůckami používanými během tréninku, jako jsou například činky.

To, co odlišuje podložku MANDALA od ostatních, je její materiál – TPE pěna. Poskytuje vysokou pružnost, odolnost proti vlhkosti a mechanickému poškození. Snadno ji srolujete do malé velikosti, aniž by se poškodila nebo pomačkala! Kromě toho se velmi snadno čistí a materiál neabsorbuje vlhkost. Dodatečně jsou materiály v dokonalém poměru bezpečné pro alergiky.

Parametry:

  • materiál: pěna TPE

  • rozměry: 200 x 61 cm

  • tloušťka: 4 mm

  • protiskluzová, měkká a lehká

  • jednoduše srolovatelná

  • popruh pro snadný transport

Balení: 1 ks
Načítám