LEGO Star Wars 75298 - Mikrobojovníci AT-AT vs. Tauntaun

Inspirujte děti k přehrávání bitvy o planetu Hoth, která se odehrála ve filmu Star Wars: Epizoda V – Impérium vrací úder, i k vytváření vlastních příběhů se sadou Mikrobojovníci AT-AT vs.Tauntaun.
EAN: 5702016913972
Kód 1: 75298LEG
Kód 2: 2275298
435 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt

Inspirujte děti k přehrávání bitvy o planetu Hoth, která se odehrála ve filmu Star Wars: Epizoda V – Impérium vrací úder, i k vytváření vlastních příběhů se sadou Mikrobojovníci AT-AT vs.Tauntaun. Sada obsahuje jednoduché modely AT-AT a Tauntauna, na které lze usadit dvě Lego minifigurky. Lego minifigurky Luka Skywalkera a řidiče AT-AT mají k dispozici vystřelovače a dílek ve tvaru dalekohledu. Luke je navíc vyzbrojen také svým světelným mečem. Součástí této zábavné stavebnice je i jednoduchý návod, takže se sestavením si děti poradí s jistotou rytíře Jedi. Sada se skvěle doplňuje s modelem ze stavebnice Mikrostíhačka Millennium Falcon.

Už více než dvě desetiletí vytváří Lego Group úžasné verze ikonických hvězdných lodí, vozidel, míst a postav ze ságy Hvězdných válek. Stavebnice představuje skvělý dárek nebo parádní překvapení pro děti, které chtějí vstoupit do galaxie zábavy. Sestavitelné modely AT-AT a tauntauna, se kterými si užijete spoustu bitev. Luke Skywalker a řidič AT-AT se zbraněmi pro hraní rolí. Skvěle se doplňuje se stavebnicí Mikrostíhačka Millennium Falcon.

  • Tauntaun měří 7 cm na výšku, 9 cm na délku a 5 cm na šířku.

  • Počet kostek: 205

Skvělá odměna pro děti ve věku od 6 let, která nabízí rychlé sestavení a téměř okamžité hraní! Díky kompaktní velikosti se model snadno vejde do batůžku, takže si jej děti mohou vzít kamkoli. Obsahuje návod na stavění, takže děti si mohou hrát i bez pomoci ostatních. Sady od Lego Star Wars nabízejí neomezenou zábavu při stavění a hraní.

Ke spojování Lego kostek není potřeba ovládat Sílu! Už od roku 1958 splňují nejpřísnější oborové normy, díky čemužjsou modely konzistentní, kompatibilní a pevné. Lego kostky a dílky splňují ty nejvyšší bezpečnostní standardy zde na planetě Zemi (i ve vzdálených galaxiích!).

Rozměry kusového balení: 14 x 26 x 5 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Star Wars
Počet dílků stavebnice: 205
Věk: Od 6 let
Načítám