LEGO DOTS 41928 - Ozdoba na tašku – jednorožec

Překvapte milovníky zvířat roztomilou sadou Ozdoba na tašku – jednorožec od Lego DOTS! Sada dětem umožní vytvořit si parádní doplněk s vlastním zdobením na tašku nebo batoh. Sestavení je hračka!
 
EAN: 5702016915037
Kód 1: 2241928
Kód 2: 41928LEG
149 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt
Související produkt

Překvapte milovníky zvířat roztomilou sadou Ozdoba na tašku – jednorožec od Lego DOTS! Sada dětem umožní vytvořit si parádní doplněk s vlastním zdobením na tašku nebo batoh. Sestavení je hračka! Přívěsek na tašku s narvalem si zamilují všechny děti s nadšením pro výtvarné projekty. Zajistěte jim zábavnou a rychlou aktivitu, při které si postaví zvířecího kamaráda, který je bude provázet na každém kroku. Ideální pro malé fanoušky podmořského života a především narvalů. Děti si dotvoří jedinečnou ozdobu podle předlohy na obalu, nebo mohou zapojit fantazii, měnit výraz v obličeji narvala podle nálady a sdílet své nápady s kamarády. A výsledným originálním módním doplňkem si mohou ozdobit tašku nebo batoh.

Kreativní hračka pro děti od 6 let, které rády tvoří. Obsahuje kostku se spoustou místa pro zábavné designy se silikonovým kroužkem pro uchycení, spoustu zdobítek a oddělovač dílků. Dejte dětem možnost tvořit ještě propracovanější designy díky zdobítkům ze sáčku s Lego DOTS doplňky ze 4. série (41921LEG). Jde o jedinečný dárek a praktickou hračku na celý život.

  • Ozdoby na tašku měří 4 cm na výšku a 3 cm na šířku a do hloubky.

  • Počet kostek: 85

Již od roku 1958 splňují Lego dílky striktní normy, aby byly konzistentní, kompatibilní a umožňovaly spolehlivé spojování a rozebírání. Lego dílky splňují přísné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 11 x 8 x 5 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 85
Věk: Od 6 let
Načítám