LEGO Creator 31116 - Safari domek na stromě 3v1

Stavebnice Safari domek na stromě od Lego Creator 3v1 dává dětem možnost zažít fantastické dobrodružství v africké savaně.
EAN: 5702016889383
Kód 1: 31116LEG
Kód 2: 2231116
655 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Stavebnice Safari domek na stromě od Lego Creator 3v1 dává dětem možnost zažít fantastické dobrodružství v africké savaně. Sada obsahuje všechno, co se vám může hodit: domek na stromě s balkónem, žebříkem a interiérem se záchodem a umyvadlem, 2 minifigurky a 3 zvířata z kostek – žirafu, plameňáka a zoborožce. „Divočina u vás doma? Pokud máte doma malé cestovatele, milovníky zvířat nebo snílky o pravém Safari, pak si se stavebnicí Lego Safari užijete spousta zábavy. Ani nemusíte zavírat oči a ocitnete se v Africe, kde vám v plně funkčním stromovém domku budou dělat společnost žirafa, krokodýl, lev či marabu africký. Nasedněte do dvouplošníku a obdivujte krásy přírody pěkně z výšky, tak jako kdysi slavná Joy Adamsonová! Anebo vyplujte na katamaránu a užijte si divočinu zblízka. Safari domek nabízí fotogenická místa, vybavení i relaxační zónu. Představivosti se meze nekladou a tento výlet do Afriky si zamilují nejen děti, ale i rodiče. Využijte téměř čtyři stovky dílků a postavte si doma opravdovou Afriku. Všestranná kreativní stavebnice Lego Creator – tři modely v jedné krabici. V balení Safari domek, letadlo, loď, minifigurky, Lego zvířátka – lev, žirafa, krokodýl, marabu, plameňák a zoborožec.

  • Model domku má rozměry 18 cm na výšku, 12 cm na šířku a 12 cm do hloubky.

  • Počet kostek: 397

Stavebnice Lego Creator 3v1 dětem umožní naplno se ponořit do kreativního hraní a vytvářet si vlastní akční příběhy se 3 různými barevnými modely. Lego kostky už více než šest desetiletí vyrábíme z těch nejkvalitnějších materiálů, díky čemuž je zaručeno, že je lze vždy bezpečně spojovat a oddělovat. Lego stavebnice splňují přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 26 x 28 x 6 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 397
Věk: Od 7 let
Načítám