LEGO Minecraft 21169 - První dobrodružství

Specialitka pro milovníky hry Minecraft! Ponořte se do akce a prožijte napětí a skvělou zábavu díky mnoha funkcím, známým postavám a úžasným mobům. Tady je skutečné Minecrafťákovo! Lego Minecraft není těžké si zamilovat.
 
EAN: 5702016913873
Kód 1: 21169LEG
Kód 2: 2221169
1 395 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Specialitka pro milovníky hry Minecraft! Ponořte se do akce a prožijte napětí a skvělou zábavu díky mnoha funkcím, známým postavám a úžasným mobům. Tady je skutečné Minecrafťákovo! Lego Minecraft není těžké si zamilovat. Sestavit lze funkční model s vodním výtahem, sklápěcími kolejemi, posuvnými díly a také výbušninami. Dobrodružství si s dětmi vychutnají i oblíbené herní postavy Steve a Alex, nechybí ani kostlivci, obarvená kočka, beran a květy posetá květokráva. Díky této stavebnici přenesete online svět do reality. Prémiová stavebnice přenášející prostředí online světa do reality. Součástí jsou figurky Steva a Alexe a navíc dva kostlivci, obarvená kočka, beran, květokráva a spoustu zábavných prvků. Úkolem je porazit nepřátelské moby a vyhnout se tajným nástrahám, které číhají v modelu.

  • Kompletní model má rozměry přes 23 cm na výšku, 20 cm na šířku a 18 cm do hloubky.

  • Počet kostek: 542

Již od roku 1958 splňují všechny Lego stavebnice přísné oborové standardy kvality, aby byly konzistentní, kompatibilní a umožňovaly snadné spojování a rozebírání. Lego dílky splňují přísné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 38 x 26 x 7 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Minecraft
Počet dílků stavebnice: 542
Věk: Od 8 let
Načítám