Easy BRUSH - Fixy štětečkové - 12 barev

Vypratelné štětečkové fixy EASY BRUSH jsou skvělou volbou pro všechny milovník výtvarného umění a kaligrafie.
EAN: 5902693298489
Kód 1: S929848
62 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Vypratelné štětečkové fixy EASY BRUSH jsou skvělou volbou pro všechny milovník výtvarného umění a kaligrafie. 

Štětečkové fixy jsou velmi oblíbené mezi příznicvi kaligrafie a kreslení. Fixy mají štětečkový hrot, který vám umožní kreslit tenké (1,0 mm) i tlusté čáry (až 4,0 mm) s vynikající přesností. Fixy EASY BRUSH to je vynikající kombinace štětečku a fixu v jednom. 

Flexibilní štětečkové fixy EASY BRUSH jsou ideální jak pro kaligrafii, tak i pro různé výtvarné činnosti. Pomohou vám vytvořit ozdobné nápisy na přáních. Sada 12 barevných štětcových fixů se bude hodit i v ateliéru výtvarných umělců. Ilustrace a skice vytvořené s využitím štětečkových fixů EASY BRUSH se vyznačují sytou barvou a jedinečnou linii. Štětečkové fixy se používají stejně jako klasické štětce, ale s fixem budete barvu nanášet přesněji, než při použití klasického štětce s vodovými či jinými barvami. S fixy EASY BRUSH vám nehrozí riziko vzniku skvrn. Někteří odborníci dokonce doporučují používat štětečkové fixy k výuce psaní u dětí.

Štětečkové fixy jsou dodávány v praktické papírové krabičce, která umožňuje jejich pohodlné uchovávání a snadnou přepravu. Štětečkové fixy EASY BRUSH jsou vhodné pro psaní a kreslení na papír. Jsou snadno vypratelné z oblečení a lehce smývatelné z hladkých povrchů. Štětečkové fixy EASY jsou zdravotně nezávadné a splňují všechny požadavky a směrnice, díky čemuž je mohou bezpečně používat i děti.

Parametry: 

  • 12 pestrých barev

  • štětečkový hrot

  • šíře stopy: 1,0 - 4,0 mm

  • dávají obrázkům efekt, jako by byly malované štětcem

  • papírová krabička

 

 

Balení: 1 ks
Načítám