Zapf Baby Born - Chlapeček s kouzelným dudlíkem - 43 cm

"No panečku, ještě se ti nechce spát?" Baby Born chlapeček leží v posteli s očima otevřenýma dokořán a cumlá dudlík. 
EAN: 4001167827963
Kód 1: 12827963
Kód 2: ZC-827963
1 619 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

“No panečku, ještě se ti nechce spát?” Baby Born chlapeček leží v posteli s očima otevřenýma dokořán a cumlá dudlík. Přišel čas na trik, který by ocenil každý rodič nebo chůva: stačí jen otočit dudlíkem v pusince a Baby Born chlapeček hned zavře oči. Kdyby to šlo takhle jednoduše i s opravdovými miminky... Otočení dudlíku panence otvírá a zavírá oči, ať je tělo panenky v jakékoli poloze. Oči panenky jsou zároveň i mrkací. Když se BABY born chlapeček položí na záda a nemá v pusince dudlík, automaticky se mu očička zavřou. Baby Born chlapeček ze všeho nejraději spí, jí a koupe se. Moc rád pije vodu ze své lahvičky. Potom se vyčůrá do plenky anebo do nočníku a roní opravdové panenkovské slzy. Stejně jako může Baby Bornn pít vodu, může jíst i kaši. A dokonce umí i kakat. Ruce, nohy a hlava panenky jsou snadno pohyblivé, takže převlékaní oblečků je hračka a skvělá zábava. Tělíčko panenky z materiálu „Soft Touch“ je krásně měkké a příjemné. 

Součástí balení je 10 doplňků, které podporují funkce panenky, modré body a čepička. 

  • Baby Born s kouzelným dudlíkem

  • S 10 realistickými funkcemi pro spoustu zábavy

  • Různé hry s panenkou Baby Born povzbuzují představivost a bylo prokázáno, že podporují rozvoj společenských dovedností a hodnot, jako je zodpovědnost, komunikace a empatie

  • Funkce kouzelného dudlíku (otvírání a zavírání očí) funguje pouze s panenkami „Baby Born s kouzelným dudlíkem“

  • Kouzelný dudlík lze použít i jako běžný dudlík pro všechny panenky Baby Born velikosti 43 cm

  • Funguje bez baterií

Panenka Baby Born s kouzelným dudlíkem, chlapeček o velikosti 43 cm, má na sobě body a čepičku. Součástí balení je nočník, plenka, talíř se lžičkou, porce kašičky, lahvička, kouzelný dudlík, rodný list pro panenku a náramky přátelství pro panenku a její malou maminku.

Balení: 1 ks
Velikost panenky: 43 cm
Věk: Od 3 let
Vlastnosti panenky: zvukové a pohybové funkce, mrkací, čůrající, měkké tělíčko
Načítám