Spin Master Tlapková patrola - Dino tématická vozidla - Chase

Vydej se na napínavou dinosauří záchrannou akci s hrdinou Tlapkové patroly a jeho Dino tématickým vozidlem. Toto jedinečné autíčko je v balení s figurkou Tlapky a tajemnou mini dinosauří figurkou.
Zboží je dodáváno v asortu. Chcete-li konkrétní variantu, napište nám to při objednávce do poznámky.
EAN: 0778988305553
Kód 1: 106056930
Kód 2: 6059512SPN
469 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt

Vydej se na napínavou dinosauří záchrannou akci s hrdinou Tlapkové patroly a jeho Dino tématickým vozidlem. Toto jedinečné autíčko je v balení s figurkou Tlapky a tajemnou mini dinosauří figurkou. Spolu s doplňky inspirovanými dinosaury, pracovními nástroji, natahovacím motorem a velkými koly, která zvládnou jakýkoliv terén, je auto připraveno vyrazit do akce. Vybal tajemnou figurku z balení a odhal barevného dinosaura, kterého můžeš použít ve všech záchranných dobrodružstvích. Když má dinosauří kamarád problém, dej Chase do autíčka, natáhni autíčko a sleduj, jak vyrazí. Využij své fantazie a vytvoř si prehistorické záchranné mise, stejné jako v oblíbeném televizním seriálu.

Pro ještě více dinosauří zábavy nasbírej všechny hrdiny Tlapkové patroly s jejich tématickými vozidly (prodávány samostatně) a nalož je do Týmového dinosauřího vozu (prodáván samostatně).

Sada obsahuje: 1x figurku hrdiny Tlapkové patroly, 1x Dinosauří vozidlo, 1x tajemnou mini dinosauří figurku

Rozměry kusového balení: 23 x 23 x 10 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Tlapková patrola
Věk: Od 3 let
Načítám