Spin Master Tlapková patrola - recyklační auto - Rocky

Nevyhazuj, recykluj. Díky Rockymu z Tlapkové patroly a jeho Recyklačnímu vozu můžeš recyklovat různé materiály a vyrábět z nich nástroje, se kterými vždy zachráníš den. 
EAN: 0778988361160
Kód 1: 106060259
Kód 2: 6060259SPN
30,58 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Nevyhazuj, recykluj. Díky Rockymu z Tlapkové patroly a jeho Recyklačnímu vozu můžeš recyklovat různé materiály a vyrábět z nich nástroje, se kterými vždy zachráníš den. Rockyho recyklační vůz je vybaven funkčními koly a pohyblivými rameny, které ti umožní splnit jakoukoli misi. Posaď Rockyho za volant a zapoj svou fantazii. Projížděj ulicemi Adventure Bay a hledej předměty, které by se daly recyklovat. Umísti kontejner na ramena vozu, nalož do něj kovové kostky (dvě jsou součástí balení) a přeměň je na něco nového. Zatlač páku na voze dolů, aby se ramena zvedla, a sleduj, jak se kostky z kontejneru sypou do Rockyho vozu stejně jako v opravdovém recyklačním autě. Poté posuň knoflík na boku recyklačního vozu a nakoukni dovnitř bočním okénkem. Když vůz dokončí recyklaci, z kovových kostek jsou tři užitečné nástroje, které snadno připevníš k ramenům vozu. Odstraň kontejner a používej až dva nástroje najednou. Kartáčem zametej ulice, sběračem ukliď pohozené odpadky a opravuj předměty pomocí kladiva. Ramena můžeš navíc otočit a získat tak ještě víc možností hry. Až dokončíš svou misi, zvedni horní část vozu a ulož do ní nástroje i kovové kostky.

Spoj se s dalšími Tlapkami a jejich záchrannými vozidly (prodávána jednotlivě) a zažij ještě více dobrodružství s Tlapkovou patrolou. Užij si doma zábavné recyklování s Rockyho recyklačním vozem.

Rozměry kusového balení: 38 x 28 x 13 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Tlapková patrola
Věk: Od 3 let
Načítám