LEGO Creator 31114 - Supermotorka 3v1

Probuďte v dětech vášeň pro úžasné motorky a kreativní stavění s působivou sadou Supermotorka od Lego Creator 3v1. 
EAN: 5702016888362
Kód 1: 2231114
419 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Probuďte v dětech vášeň pro úžasné motorky a kreativní stavění s působivou sadou Supermotorka od Lego Creator 3v1. Děti si zamilují vzrušující závodní akci s moderní replikou motorky, která nabízí pohyblivá řídítka, funkční tlumení a stojánek.Tato sada od Lego Creator 3v1 dětem umožní vychutnat si tři různé stavitelské zážitky. Mohou vytvořit moderní supermotorku, následně ji předělat na klasický motocykl se stojánkem, poté se vznést do vzduchuna futuristické létající motorce nebo zapojit fantazii a vymyslet něco zcela nového.

  • Modelmotorky měří přes 11 cm na výšku, 19 cm na délku a 6 cm na šířku – ideální velikost pro hraní doma nebo u kamarádů.

  • Počet kostek: 236

Sady od Lego Creator 3v1 otevírají bránu do světa nekonečných herních možností se 3 různými modely v každé krabici! Lego stavitelé jistě uvítají možnost neomezeného přestavování! Řada Creator 3v1 inspiruje představivost malých stavitelů a zabaví je na celé hodiny širokým výběrem modelů, včetně cool vozidel, obávaných příšer a propracovaných budov.

Již od roku 1958 splňují Lego součástky ty nejpřísnější standardy tak, aby byly konzistentní, kompatibilní a umožňovaly snadné spojování a rozebírání. Kostky a dílky Lego Duplo vyhovují těm nejpřísnějším bezpečnostním standardům na světě.

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 236
Věk: Od 8 let
Načítám