LEGO Creator 31113 - Kamion pro přepravu závodních aut 3v1

Sada Kamion pro přepravu závodních aut od Lego Creator 3v1 nabízí malým stavitelům strhující dobrodružství na závodní dráze. 
EAN: 5702016888355
Kód 1: 2231113
549 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Sada Kamion pro přepravu závodních aut od Lego Creator 3v1 nabízí malým stavitelům strhující dobrodružství na závodní dráze. Stavebnice obsahuje náklaďák s odnímatelným přívěsem ukrývajícím dvě rychlá auta - modré a červené, která lze vyložit pomocí rampy. Děti se tak mohou těšit na akční závody. V této sadě od Lego Creator 3v1 čekají tři různé působivé modely. Děti mohou vytvořit kamion a přívěs se 2 závodními vozy a poté jej přestavět na jeřáb nebo na miniremorkér. A když budou mít dost inspirace, postaví z 328 kostek něco úplně nového. Kamion pro přepravu závodních aut má odpojitelný přívěs, na kterém převáží 2 vozy, se kterými lze volně manipulovat. Model autojeřábu je vybaven jeřábem, který lze otáčet o 360 stupňů a dokáže zvedat i spouštět náklad. Funkční jeřáb obsahuje i model remorkéru.

  • Model kamionu měří přes 7 cm na výšku, 24 cm na délku a 4 cm na šířku – ideální velikost pro hraní doma nebo u kamarádů.

  • Počet kostek: 328

Stavebnice od Lego Creator 3v1 otevírají svět nekonečných možností se třemi různými modely v každé krabici! Lego stavitelé budou vzrušujícími možnostmi, které se jim nabízejí, nepochybně nadšeni. Řada Creator 3 1 v dětech podněcuje představivost a zabaví je na celé hodiny. Vyberte si z široké škály stavebnic zahrnujících děsivé příšery, rychlé tryskáče a propracované budovy.

Již od roku 1958 splňují Lego součástky ty nejpřísnější standardy tak, aby byly konzistentní, kompatibilní a umožňovaly snadné spojování a rozebírání. Kostky a dílky Lego Duplo vyhovují těm nejpřísnějším bezpečnostním standardům na světě.

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 328
Věk: Od 7 let
Načítám