LEGO Harry Potter 76382 - Kouzelné momenty z Bradavic: Hodina přeměňování

Již sestavená sada Kouzelné momenty z Bradavic: Hodina přeměňování od Lego Harry Potte je ukrytá uvnitř speciální knihy. Stačí ji otevřít a děti se octnou na hodině přeměňování profesorky McGonagallové.

 
EAN: 5702016913576
Kód 1: 2276382
Kód 2: 76382LEG
675 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Již sestavená sada Kouzelné momenty z Bradavic: Hodina přeměňování od Lego Harry Potte je ukrytá uvnitř speciální knihy. Stačí ji otevřít a děti se octnou na hodině přeměňování profesorky McGonagallové. Stavebnice Kouzelné momenty z Bradavic: Hodina přeměňování od Lego Harry Potter má podobu knihy z kostek. Když ji děti otevřou, mohou si prohlédnout bradavickou učebnu přeměňování z filmové ságy Harry Potter. Součástí jsou minifigurky Hermiony Grangerové, Rona Weasleyho a profesorky McGonagallové, tabule, 2 školní lavice, 2 židle, truhla s pokladem, skříňka na věci, kniha zaklínadel a spousta autentických doplňků. Když děti knihu otevřou, objeví se před nimi učebna profesorky McGonagallové. K dispozici je spousta magických předmětů, na kterých lze trénovat. Ale pozor – Ron potřebuje pomoc, když se jeho krysa promění v pohár! Obsahuje několik doplňků pro ještě kreativnější hraní, například čajový šálek, stříbrný pohár a žábu pro nácvik přeměňování, a k tomu navíc Ronovu krysu Prašivku. Sběratelé se mohou těšit na celou sérii magických stavebnic, které jsou navrženy a zdobeny tak, aby vystihovaly různé učebny bradavické školy. Dohromady vytvářejí inovativní 360stupňové herní prostředí.

  • Tato sada ze série kouzelných chvil v Bradavicích měří přes 12 cm na výšku, 8 cm na šířku a 4 cm do hloubky. Díky ideálním rozměrům je praktická a dobře přenosná.

  • Počet kostek: 241

Všechny stavebnice řady Lego Harry Potter nabízejí oblíbené postavy, zábavné funkce a dobře známá místa z populárních filmů. Úchvatný, praktický a magický dárek pro všechny malé čarodějky a kouzelníky. 

Již od roku 1958 splňují Lego stavebnice přísné oborové standardy kvality, aby byly konzistentní, kompatibilní a umožňovaly snadné spojování a rozebírání. Lego dílky splňují přísné celosvětově uznávané bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 26 x 19 x 6 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Harry Potter
Počet dílků stavebnice: 241
Věk: Od 8 let
Načítám