LEGO Ninjago 71730 - Epický souboj – Kai vs. Skulkin

Dopřejte dětem možnost postavit proti sobě dobro, zastoupené nindžou Kaiem, a zlo, jehož barvy hájí proradný Skulkin, s touto akční stavebnicí Epický souboj – Kai vs. Skulkin.
EAN: 5702016912142
Kód 1: 71730LEG
Kód 2: 2271730
219 Kč cena s DPH
poslední 4 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 4ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt

Dopřejte dětem možnost postavit proti sobě dobro, zastoupené nindžou Kaiem, a zlo, jehož barvy hájí proradný Skulkin, s touto akční stavebnicí Epický souboj – Kai vs. Skulkin. Díky parádní otočné plošině a modelu malého chrámu tato nindža hračka představuje skvělou odměnu, která poslouží jako inspirace pro hodiny fascinujícího hraní. Sada Lego Ninjago Epický souboj – Kai vs. Skulkin dětem umožňuje vychutnat si akční souboje mezi hrdinou Kaiem a zlým Skulkinem. Nindža stavebnice se 2 minifigurkami: úplně novým Kaiem – novinkou pro leden 2021 – a legendárním Skulkinem, kterého děti znají z 1. a 2. řady seriálu Lego Ninjago. Navíc nechybí 4 červené zbraně. Obsahuje i propracovaný chrám z kostek a parádní bojovou plošinu, na které se může Kai roztočit a zasadit Skulkinovi mocný úder.

  • Model chrámu měří přes 3 cm na výšku, 12 cm na šířku a 6 cm do hloubky – ideální velikost pro hraní doma nebo u kamarádů.

  • Počet kostek: 61

Pusťte se do ještě větších Lego Ninjago bitev s dalšími sadami z této série: Zane vs. Nindroid, Jay vs. Serpentine a Cole vs. přízračný válečník. Stavebnice Lego Ninjago zvednou děti od obrazovek a monitorů a přenesou je do světa nápaditého hraní, kde se po boku nindža hrdinů naučí užitečné věci do života.

Lego kostky už více než šest desetiletí vyrábíme z těch nejkvalitnějších materiálů, díky čemuž je zaručeno, že je lze vždy bezpečně spojovat a oddělovat. Dovednosti nindži nejsou nutným předpokladem! Lego kostky splňují nejvyšší bezpečnostní standardy na světě.

Rozměry kusového balení: 21 x 21 x 5 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 61
Věk: Od 6 let
Načítám