LEGO City 60286 - Záchranná plážová čtyřkolka

Zabavte svého hrdinu všedního dne na celé hodiny stavebnicí Záchranná plážová čtyřkolka od Lego City. Součástí je model čtyřkolky s otevírací ochrannou klecí a přívěsem pro přepravu vodního skútru.
EAN: 5702016889710
Kód 1: 60286LEG
Kód 2: 2260286
219 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Zabavte svého hrdinu všedního dne na celé hodiny stavebnicí Záchranná plážová čtyřkolka od Lego City. Součástí je model čtyřkolky s otevírací ochrannou klecí a přívěsem pro přepravu vodního skútru. Darujte klukům a holkám ve věku od 5 let vstupenku do vzrušujícího světa Lego City ve formě stavebnice Záchranná plážová čtyřkolka. Stavebnice obsahuje čtyřkolku s přívěsem pro přepravu vodního skútru, a také minifigurku plavčíka a figurku žraloka – vše co děti potřebují k nekonečným hodinám kreativního hraní! Čtyřkolka nabízí detailní zpracování. Minifigurku plavčíka lze usadit jak do modelu čtyřkolky, tak na vodní skútr. Mezi Lego doplňky v této sadě najdete vysílačku a dalekohled.

  • Po sestavení měří model čtyřkolky s vodním skútrem na přívěsu přes 7 cm na výšku, 17 cm na délku a 5 cm na šířku

  • Počet dílků: 79

Nechybí tištěný návod na stavění a interaktivní návod Instructions PLUS – průvodce stavěním, který najdete v bezplatné aplikaci s Lego návody a se kterým bude stavění pro děti hračka. Sady z edice Skvělá vozidla od Lego City pomáhají dětem s rozvojem fyzických dovedností a sebevědomí prostřednictvím propracovaných modelů pozemních, vzdušných a vodních dopravních prostředků, které inspirují k otevřenému a kreativnímu hraní.

Již od roku 1958 splňují všechny Lego kostky nekompromisní oborové standardy, díky čemuž jsou dílky konzistentní, kompatibilní a zaručují zábavné hraní. Lego dílky splňují přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 14 x 16 x 6 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 79
Věk: Od 5 let
Načítám