LEGO City 60284 - Náklaďák silničářů

Přinášíme zábavnou sadu, která podnítí dětskou představivost! Náklaďák silničářů od Lego City ohromí čelní radlicí se sklápěcí lžící, kolečkem, dopravními kužely, bezpečnostní cedulí a lopatou.
EAN: 5702016889604
Kód 1: 2260284
Kód 2: 60284LEG
219 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Přinášíme zábavnou sadu, která podnítí dětskou představivost! Náklaďák silničářů od Lego City ohromí čelní radlicí se sklápěcí lžící, kolečkem, dopravními kužely, bezpečnostní cedulí a lopatou. Když se k tomu přidá Lego City minifigurka silničáře a krysy, jsou výsledkem hodiny kreativního hraní. Sada Náklaďák silničářů od Lego City obsahuje nákladní vozík, kolečko, dopravní kužely, značku a lopatu. Navíc nechybí minifigurka silničáře a figurka krysy. Děti mohou uzavřít silnici kvůli pracím pomocí dopravních kuželů a značky, naložit a vyložit náklad a přehrávat si zábavné příběhy s minifigurkou silničáře a figurkou krysy. Mezi příslušenstvím najdete i helmu pro silničáře.

Stavebnice Lego City 4+ dávají dětem a rodičům možnost vychutnat si radost ze společného stavění. Speciální začátečnická kostka a jednoduchý návod jim pomohou, takže si s modelem poradí raz dva.

  • Po sestavení vozidlo měří přes 8 cm na výšku, 8 cm na délku a 6 cm na šířku

  • Počet kostek: 58

Sada obsahuje jednoduché pokyny k sestavení modelů pro děti od 4 let a návod Instructions PLUS, který je součástí bezplatné aplikace s Lego návody pro chytrá zařízení. Tyto interaktivní pokyny dětem pomohou stát se ve stavění opravdovými mistry. Sady z edice Skvělá vozidla od Lego City pomáhají dětem s rozvojem fyzických dovedností a sebevědomí prostřednictvím propracovaných modelů budov, realistických vozidel a zábavných postav, které inspirují k otevřenému a nezávislému hraní.

Již od roku 1958 splňují Lego dílky a kostky přísné standardy tak, aby byly kompatibilní a umožňovaly konzistentní spojování a rozebírání. Kostky a dílky ze sad Lego City splňují striktní globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 14 x 16 x 6 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 58
Věk: Od 4 let
Načítám