LEGO City 60282 - Velitelská jednotka hasičů

Vzrušující stavebnice Velitelská jednotka hasičů od Lego City se může pochlubit klasickým hasičským autem s funkční vysokozdvižnou plošinou. 
EAN: 5702016911558
Kód 1: 2260282
Kód 2: 60282LEG
1 129 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Vzrušující stavebnice Velitelská jednotka hasičů od Lego City se může pochlubit klasickým hasičským autem s funkční vysokozdvižnou plošinou. Děti se mohou těšit na celou řadu postav z Lego City TV, včetně Boba, Feldman a robota jménem Toastie, který z vodního děla vystřeluje dílky znázorňující vodu. Přeneste svého malého hrdinu přímo do děje seriálu Lego City Dobrodružství, kde bude mít děj pod palcem! 

Co se ukrývá v krabici? Parádní model požárnického auta s funkční vysokozdvižnou plošinou, vědecká laboratoř se stohovatelnými Lego plameny, a k tomu navíc postavy z Lego City TV – hasičský robot Toastie, Bob a Feldman. Děti mohou vysunout plošinu hasičského auta, vystřelovat vodní dílky z robota Toastieho, uhasit Lego plameny a přehrávat si příběhy s postavami z Lego City TV. Hasičské auto nabízí přihrádku na požárnické doplňky, a k tomu navíc přívěs s rampou pro přepravu hasičského robota jménem Toastie. Obsahuje 3 minifigurky s helmami.

Součástí je nejen srozumitelný návod na stavění, ale také interaktivní pokyny pro začínající stavitele Instructions PLUS, které najdete v bezplatné aplikaci s Lego návody pro chytrá zařízení. Hasičské sady od Lego City podporují kreativní hraní a otevřená dobrodružství v realistických prostředích. Navíc nabízejí propracované budovy, parádní vozidla a zábavné postavy, které děti jednoduše milují.

  • Po sestavení měří hasičské auto (se staženou vysokozdvižnou plošinou) přes 10 cm na výšku, 33 cm na délku a 6 cm na šířku.

  • Počet kostek: 380

Lego kostky vždy umožňují konzistentní spojování a rozpojován, jsou totiž vyrobeny tak, aby splňovaly náročné oborové standardy kvality. Lego dílky procházejí náročnými testy, abychom mohli zajistit, že všechny naše stavebnice splňují přísné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 28 x 48 x 6 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 380
Věk: Od 6 let
Načítám