LEGO City 60276 - Vězeňský transport

Stavebnice Vězeňský transport od Lego City zaujme postavami z televizního seriálu Lego City Dobrodružství. Děti si mohou přehrávat scény a vymýšlet vlastní kreativní příběhy s policejním hrdinou Duke DeTainem a nechvatně proslulými zloději.
EAN: 5702016912197
Kód 1: 60276LEG
Kód 2: 2260276
419 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Stavebnice Vězeňský transport od Lego City zaujme postavami z televizního seriálu Lego City Dobrodružství. Děti si mohou přehrávat scény a vymýšlet vlastní kreativní příběhy s policejním hrdinou Duke DeTainem a nechvatně proslulými zloději Snake Rattlerem a kriminálnicí Clarou. S vězeňským transportérem s funkcí úniku, vymazleným odtahovým vozem zločinců a Dukeovou parádní černou motorkou je vše připraveno na výbušnou akci. Nechybí kultovní transportér vězňů a zábavné postavy z úžasného seriálu Lego City Dobrodružství.

Co se nachází v krabici? Vše, co děti potřebují k sestavení dodávky pro přepravu vězně, odtahového vozu a policejní motorky. Nechybí ani 4 minifigurky včetně Duke DeTaina, Snake Rattlera a kriminálnice Clary z Lego City TV. Děti mohou pomocí funkce výbuchu odpálit vězeňskou celu z dodávky, zaháknout ji k odtahovému vozu a pronásledovat zlodějku na parádní policejní motorce. Lego doplňky zahrnují pouta, motorkářskou helmu, bezpečnostní přilbu a 2 dynamity.

  • Po sestavení měří dodávka pro přepravu vězňů přes 8 cm na výšku, 13 cm na délku a 6 cm na šířku

  • Počet kostek: 244

Samozřejmostí je tištěný návod a pokyny Instructions PLUS, které jsou k dispozici v rámci bezplatné Lego aplikace s návody na stavění. Během stavění lze využít i nástrojů pro přibližování, otáčení a vizualizaci modelů. Policejní stavebnice od Lego City pomáhají dětem s rozvojem fyzických dovedností a sebevědomí prostřednictvím budov s různými funkcemi, realistických vozidel a zábavných postav, které inspirují k otevřenému a kreativnímu hraní. 

Všechny Lego kostky a dílky jsou vyráběny v souladu s přísnými standardy kvality tak, aby byly konzistentní, kompatibilní a aby se s nimi dobře hrálo – a to již od roku 1958. Sady od Lego City procházejí důkladnými testy, abyste měli jistotu, že každý výrobek splňuje přísné bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 19 x 26 x 7 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 244
Věk: Od 5 let
Načítám