LEGO Disney Princess 43191 - Arielina slavnostní loď

Pomozte malým dětem rozvíjet stavitelské dovednosti s touto Lego Disney sadou od 4 let Arielina slavnostní loď. Součástí je loď, molo a scéna pod vodou, a k tomu navíc tištěný návod na stavění a digitální pokyny Instructions PLUS!
EAN: 5702016909944
Kód 1: 2243191
Kód 2: 43191LEG
675 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Pomozte malým dětem rozvíjet stavitelské dovednosti s touto Lego Disney sadou od 4 let Arielina slavnostní loď. Součástí je loď, molo a scéna pod vodou, a k tomu navíc tištěný návod na stavění a digitální pokyny Instructions PLUS! Díky aplikaci s Lego návody se i menší stavitelé budou cítit jako opravdoví mistři… paráda!  Sada Arielina slavnostní loď z edice 4+ od Lego Disney, která je plná nejrůznějších detailních prvků, naučí děti stavět a zároveň jim umožní vychutnat si slavnostní atmosféru s princeznou Ariel a jejími přáteli. Obsahuje loď, která plave na vodě, molo s obloukem a otočným tanečním parketem, podvodní pódium pro kapelu a 5 postav. Díky začátečnickým kostkám bude stavění hračka! Fanoušci filmu Malá mořská víla od Disneyho si zamilují přiložené doplňky, mezi kterými najdete saxofon, kost, truhlu s pokladem, prsten a trojzubec. Ideální volba pro přehrávaní oblíbených filmových scén nebo otevřené hraní.

  • Sestavitelný model loďky měří přes 15 cm na délku a skvěle se bude vyjímat na výstavce v pokojíčku.

  • Počet kostek: 114

Celá sada je kompatibilní s dalšími Lego kostkami, takže sbírka dětí se může postupně rozrůstat, jak porostou jejich stavitelské dovednosti. Tištěné návody jsou super, ale digitální průvodce stavěním Instructions PLUS je boží! S aplikací s Lego návody na stavění si mohou malí stavitelé model během stavění různě vizualizovat a přibližovat. Stavebnice s označením 4+ pomáhají dětem získat stavitelské sebevědomí. Kromě toho jim umožňují sdílet radost ze stavění a hraní s dospělými.

Již od roku 1958 splňují Lego dílky striktní normy, aby byly konzistentní, kompatibilní a umožňovaly spolehlivé spojování a rozebírání. Lego dílky splňují přísné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 19 x 26 x 6 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 114
Věk: Od 4 let
Načítám