LEGO Technic 42118 - Monster Jam Grave Digger

Hledáte zábavnou hračku nebo dárek pro děti, které milují silné stroje ze show Monster Jam? Natahovací vůz Monster Jam Grave Digge od Lego Technic nabízí spoustu funkcí, které si stavitelé zamilují.
EAN: 5702016890815
Kód 1: 2242118
Kód 2: 42118LEG
435 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Hledáte zábavnou hračku nebo dárek pro děti, které milují silné stroje ze show Monster Jam? Natahovací vůz Monster Jam Grave Digge od Lego Technic nabízí spoustu funkcí, které si stavitelé zamilují. Autentické prvky zahrnují potisk vozu Grave Digger s duchem a plameny, obrovské pneumatiky, pohyblivou vlajku a červené světlomety. Sledujte, jak dětem pod rukama ožívá vzrušující svět show Monster Jam, zatímco předvádí epické kousky jednoho z nejslavnějších a nejkultovnějších monster trucků všech dob. 

Model monster trucku lze přestavět na terénní buginu, takže se děti mohou těšit rovnou na 2 stavitelské výzvy a dvakrát tolik akce. Díky natahovacímu motoru si s monster truckem a terénní buginou užijete hodiny vzrušující zábavy. Skvělé funkce zahrnují ohebnou vlajku, která se pohybuje nahoru a dolů, a červené světlomety – úplně jako na skutečném voze Grave Digger. 

  • Model stroje ze show Monster Jam měří přes 11 cm na výšku, 24 cm na délku (s vlajkou) a 11 cm na šířku.

  • Počet kostek: 212

Nechybí návod, který vám pomůže se sestavením modelu vozu Grave Digger. V bezplatné aplikaci s Lego návody na stavění navíc najdete digitálního pomocníka Instructions PLUS. Návod na sestavení terénní buginy je k dispozici na internetu. Řada LegoTechnic nabízí pokročilé stavebnice pro mladé Legofanoušky připravené na další stavitelskou výzvu.

 Již od roku 1958 splňují kostky Lego Technic ty nejpřísnější standardy, díky čemuž jsou dílky konzistentní, kompatibilní a vždy dobře drží. Dílky LegoTechnic vyhovují přísným globálním bezpečnostním normám.

Rozměry kusového balení: 14 x 26 x 9 cm

 

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 212
Věk: Od 7 let
Načítám