LEGO Friends 41666 - Andrea a její králíčkový boxík

Chcete udělat radost malému milovníkovi nebo milovnici králíčků? Překvapte je stavebnicí Andrea a její králíčkový boxík od Lego Friends. Tento přenosný boxík zaujme rozkošným králičím obličejem pod špičatýma ušima.
EAN: 5702016915693
Kód 1: 41666LEG
Kód 2: 2241666
8,42 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt

Zvířecí boxíky od Lego Friends představují perfektní dárek pro děti, které rády tráví volný čas kreativně. Andrea a její králíčkový boxík je přenosná stavebnice, která v dětech probouzí pečovatelské instinkty a vypadá skvěle na výstavce. V boxíku se ukrývá Lego Friends minipanenka Andrey, figurka králíčka v jednom ze čtyř různých barev, sestavitelný kotec, houba a strom, a k tomu navíc košík s doplňky, které ještě více rozdmýchají dětskou představivost. Děti mohou vyndat dílky z Lego Friends boxíku a sbalit si je s sebou na cesty nebo si hrát s kamarády. 

  • Tento boxík měří přes 8 cm na délku a 13 cm na výšku.

  • Počet kostek: 45

I přes kompaktní rozměry nabízí spoustu Lego zábavy. Díky rozkošnému králičímu obličeji a látkovým uším, které jsou novinkou pro leden 2021, se bude skvěle vyjímat na výstavce. Populární stavebnice z městečka Heartlake dětem umožňují starat se o zvířátka společně s postavami ze světa Lego Friends.

Kostky použité v této nové Lego stavebnici splňují ty nejpřísnější standardy tak, aby byly kompatibilní a umožňovaly hladké spojování a rozebírání – a tak tomu bylo vždy již od roku 1958. Kostky a součástky použité v tvořivých Lego stavebnicích jsou testovány tak, aby splňovaly ty nejpřísnější globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 21 x 16 x 5 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 45
Věk: Od 6 let
Načítám