LEGO Friends 41449 - Andrea a její rodinný dům

Pokud chcete zanechat opravdu hluboký dojem, zkuste sadu Andrea a její rodinný dům od Lego Friends. Tato prémiová, neuvěřitelně propracovaná stavebnice potěší všechny fanoušky řady Lego Friends a zapůsobí na každou návštěvu.
EAN: 5702016916133
Kód 1: 41449LEG
Kód 2: 2241449
1 609 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Pokud chcete zanechat opravdu hluboký dojem, zkuste sadu Andrea a její rodinný dům od Lego Friends. Tato prémiová, neuvěřitelně propracovaná stavebnice potěší všechny fanoušky řady Lego Friends a zapůsobí na každou návštěvu. Obsahuje vše potřebné od solárních panelů na střeše až po miniaturní klávesy v garážovém studiu. Ohromte malé stavitele 3podlažním modelem Andrea a její rodinný dům od Lego Friends. Děti si díky této prémiové sadě mohou vyzkoušet parádní funkce a hrát si na rodinný život.

Tato nádherná stavebnice s 5 minipanenkami kamarádek Lego Friends obsahuje kompletní rodinu postav, včetně mikropanenky (novinka pro leden 2021), které inspirují i vaši rodinu k neomezené zábavě. Děti mohou v garážovém studiu uspořádat koncert pro sousedy, poflakovat se v Andreině pokojíčku, smočit se v bazénu nebo připravit jídlo v moderní kuchyni. Ekologicky uvědomělé děti budou nadšené solárními panely na střeše, které budou v budoucnu čím dál častější. Stejně jako všechny modely domů od Lego Friends je i tento nabitý parádními doplňky. Sada je prakticky navržená tak, aby se s ní dobře hrálo. Horní patro je odnímatelné, aby děti měly přístup k tomu spodnímu. Pracovní stůl v kuchyni lze vyklopit, takže se malé prstíky snadno dostanou dovnitř.

  • Kreativní model měří přes 20 cm na výšku, 26 cm na šířku a 12 cm do hloubky.

  • Počet kostek: 802

Na výstavce zaujme, ale zároveň nezabere zbytečně mnoho místa. Uveďte moderní děti do přívětivého světa Lego Friends, kde na každém záleží a každý je vítán. Tento Lego model domu splňuje ty nejpřísnější oborové standardy tak, aby použité kostky byly kompatibilní a umožňovaly hladké spojování a rozebírání – a je tomu tak již od roku 1958. Kostky a součástky použité v tomto domku pro minipanenky jsou testovány tak, aby splňovaly ty nejpřísnější globální standardy bezpečnosti a kvality.

Rozměry kusového balení: 28 x 54 x 9 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 802
Věk: Od 6 let
Načítám