LEGO Minecraft 21170 - Prasečí dům

Posuňte svou vášeň pro hru Minecraft na další úroveň s Lego Minecraft stavebnicí Prasečí dům. Autentická stavebnice z říše Minecraft nabízí veškerou zábavu, kreativitu a dobrodružství z této on-line hry.
 
EAN: 5702016913880
Kód 1: 21170LEG
Kód 2: 2221170
1 159 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Posuňte svou vášeň pro hru Minecraft na další úroveň s Lego Minecraft stavebnicí Prasečí dům. Autentická stavebnice z říše Minecraft nabízí veškerou zábavu, kreativitu a dobrodružství z této on-line hry. Dopřejte hráčům Minecraftu možnost vychutnat si jedinečný zážitek se stavebnicí Prasečí dům od Lego Minecraft. Zábava, kreativita a dobrodružství z říše Minecraft se snoubí s tvořivostí všestranných Lego kostek. Autentická stavebnice řady Lego Minecraft nabízí oblíbenou postavu Alex, kultovního Creepera, 2 prasata, doplňky pro Alex a mrkev pro prasata. Děti budou muset použít dovednosti ze světa Minecraft, aby postavily dům ve tvaru prasete. Pak můžou otevřít boční část nebo odebrat střechu a prozkoumat skryté místnosti, schovat se před Creeperem, starat se o prasátka, a dokonce dům pomocí funkce výbuchu vyhodit do povětří! Perfektní dárek pro děti, které chtějí posunout zážitek ze hry Minecraft na další úroveň.

  • Stavebnice měří přes 14 cm na výšku, 20 cm na šířku a 19 cm do hloubky, takže podporuje kreativitu a zároveň bude vypadat úžasně na výstavce v pokoji každého fanouška hry Minecraft.

  • Počet kostek: 490

Tato sada od Lego Minecraft je vyrobena tak, aby byla odolná a umožňovala neomezené přestavování a snadné kombinování s ostatními stavebnicemi téže řady. Rozsáhlá řada stavebnic Lego Minecraft dává prostřednictvím postav, scén a různých funkcí vzpomenout na slavnou on-line hru. A to vše je vyrobeno z odolných Lego kostek.

Již od roku 1958 splňují Lego součástky ty nejpřísnější standardy tak, aby byly konzistentní, kompatibilní a umožňovaly snadné spojování a rozebírání. Kostky a dílky Lego Duplo vyhovují těm nejpřísnějším bezpečnostním standardům na světě.

Rozměry kusového balení: 22 x 26 x 12 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Minecraft
Počet dílků stavebnice: 490
Věk: Od 8 let
Načítám